Tym razem jadący prawidłowo motocykl uderzył w barierki które ewidentnie wymusiły pierwszeństwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie bardziej zastanawia co innego bo to już kolejny filmik z takim szlabanem/ogrodzeniem.
Tam serio bardziej się opłaca zatrudnić 2 cieciów niż dać to elektrycznie?
Tam serio bardziej się opłaca zatrudnić 2 cieciów niż dać to elektrycznie?
Jak ktoś przyjebie w automatyczną zaporę, trzeba zapłacić za naprawę
Jak ktoś przyjebie w nieautomatyczną zaporę, trzeba zatrudnić nowego operatora.
Jak ktoś przyjebie w nieautomatyczną zaporę, trzeba zatrudnić nowego operatora.
Ja pierdole przecież takich kratownic nikt by nie zobaczył, chociaż w sumie motorek mocno zapierdalał
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Niemożliwe, aby na suchym torze wyścigowym w piekny sloneczny dzień ktoś postanowił rozstawić barierki. Motopizda jednakże specjalnie dla nas postanowił być motopizdą
Nie narzekajcie. Facet robi co może, żeby dostać się na główną, a tym wciąż coś nie pasuje.
Zaporę zobaczył bo się położył przed zaporą ale już mocno za pózno było.
A co asfalt przeszlifował to jego
A co asfalt przeszlifował to jego
Chyba by lepiej na tym wyszedł, gdyby się nie kładł tylko w to normalnie wjechał, powinno jebnąć na łączeniu przy takiej sile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów