18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Następny papież
Anarchangel • 2013-02-12, 2:02
Następnym papieżem będzie Angelo Scola z Włoch, który przyjmie imię "Piotra II" ( en.wikipedia.org/wiki/Angelo_Scola )
Skąd to wiem? ...otóż niemal dokładnie rok temu wiele gazet na świecie opublikowało artykuł, według którego Benedykt XVI ma zostać zamordowany w ciągu 12 miesięcy, by zwolnić miejsce dla w/w Włocha ( dailymail.co.uk/news/article-2099276/The-Pope-victim-assassination-plo... ). Pikanterii dodaje fakt, iż według przepowiedni Malachiasza oczekujemy ostatniego papieża, którego ów nazwał "Piotrem Rzymianinem"
Zgłoś
j0k3 2013-02-12, 2:15 32
jak jesteś taki pewny to spieniężaj swój cały dorobek, obstawiaj i wygrywaj fortunę ;]

btw ja chyba obstawie MADONNE
oddschecker.com/politics-and-election/next-pope/winner?selectionName=m...
Zgłoś
Brind'amour 2013-02-12, 4:42 6
Ja stawiam na Timothiego Dolana ;d

Zgłoś
bloodwar 2013-02-12, 6:22 4
Podobno następny Papież ma być czarny a potem będzie koniec, ale chuj tam, nie wiadomo której przepowiedni ufać, ostatnia przepowiednia mówiła, ze papieża-obrońcę pedofilów zastąpi były hitlerowiec i wtedy będzie koniec i też się nie sprawdziło

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
człowiek_zły 2013-02-12, 6:25
Pierdolenie jak z końcem świata w grudniu. Pierdolenie jak inne przepowiednie.
Zgłoś
snik0 2013-02-12, 6:43 17
człowiek_zły napisał/a:

Pierdolenie jak z końcem świata w grudniu. Pierdolenie jak inne przepowiednie.

po pierwsze w grudniu miał się kończyć cykl w kalendarzu majów (analogicznie jak w naszym kalendarzu kończy się rok co rok lub dokladnie co 4 lata) Ich kalendarz jest też cykliczny jak nasz więc leci od nowa.

Ale tacy debile jak ty wymyślili, że koniec cyklu to koniec świata i poszło od debila nieuka do debila idioty.

Zgłoś
lisciasty 2013-02-12, 11:03
Aj tam... Skończył się kalendarz Majów, zaczął się kalendarz Czerwców itd itp...
Był papież, będzie następny dopóki ludzie oczu nie otworzą i nie przestaną ślepo wierzyć ...
Zgłoś
Anarchangel 2013-02-12, 12:33 2
bloodwar napisał/a:

Podobno następny Papież ma być czarny a potem będzie koniec, ale chuj tam, nie wiadomo której przepowiedni ufać, ostatnia przepowiednia mówiła, ze papieża-obrońcę pedofilów zastąpi były hitlerowiec i wtedy będzie koniec i też się nie sprawdziło

Pomysł czarnego papieża powstał na podstawie błędnej interpretacji przepowiedni Malachiasza właśnie, dotyczącej Benedykta XVI, określonego w przepowiedni jako "chwała oliwki" (czyt.: pl.wikipedia.org/wiki/Przepowiednia_Malachiasza )
Natomiast o owej "ostatniej przepowiedni" nigdy nie słyszałem (mogę nie być na czasie jeśli archeologowie znaleźli ją w zeszłym tygodniu na internecie)
Zgłoś
o................n 2013-02-12, 16:36 5
Jest jeszcze przepowiednia, że jak się nisze w w Grobach Watykańskich w których chowa zmarłych papieży zapełnią to też będzie koniec świata. Może B16 po prostu się poświęcił, dzięki czemu nie pochowają go jak papieża i de fecto dał światu 8 lat czasu więcej

Prawdziwy bohater!
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2013-02-12, 20:08 2
Jeżeli chodzi o Murzyna, to B16 ma takiego w herbie.

Jeżeli chodzi o przepowiednie, to była jeszcze taka, że po Polaku będzie jeszcze jeden, który będzie musiał mocno walczyć z przeciwnikami KK, a jego następca w wizji wprowadza Kościół do bezpiecznego portu.

Za to realnie - sytuacja papieża nie jest ciekawa - bo "głowa Kościoła" nie ma w zasadzie żadnej władzy. Wszystkim zajmują się Bertone, Sodano i inni dostojnicy, nierzadko przekręcając papieskie polecenia i słowa (polecam chryję fatimską obczaić - z nieujawnionym fragmentem 3 tajemnicy - Bertone fałszował słowa s. Łucji, a nawet dopuścił się fałszowania słów Maryi). Taki stan rzeczy zaczął się już po ostatnim soborze i cały czas się pogłębia. Przykład: uchwały soboru nie ustanowiły mszy w języku narodowym, tylko dopuściły wyjątkową możliwość. Ale wszystko zostało przeinterpretowane dla partykularnych interesów dostojników. Zamiast monarchii już teraz w Kościele panuje oligarchia.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
Voit 2013-02-12, 20:37
Następny będzie murzyn
Zgłoś
petru23 2013-02-12, 20:39
dobra, ale coby nie powiedzieć temacik zajebiście sadystyczny
Piwo w pełni zasłużone
Zgłoś
PimpMyDick 2013-02-12, 20:40 4
10 minut rozkminiałem co to B16
Zgłoś
zulugula 2013-02-12, 20:41 83
Zgłoś
Inoquez 2013-02-12, 20:42 5
Kto by nie był to i tak już nigdy nie będzie to samo co Nasz, nawet jakby "Naszego" wybrali
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów