📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja jebie kutasa też gryzie i żuje go....
Mogła iść na całość i przeprowadzić obróbkę termiczną w temperaturze 36,6 stopni Celsjusza i od razu wysrać się na talerz.
No a później zaprosić swoich lewoskrętnych znajomych na wielką ucztę w nowoczesnym stylu
No a później zaprosić swoich lewoskrętnych znajomych na wielką ucztę w nowoczesnym stylu
<lol>
Slina odgrywa ogromną rolę w procesie trawienia, więc to ma sensssssssssssssss
Piri Piri?? Toż to jakaś popierdółka. Carolinę Reaper niech spróbuje. Choć to od kilku lat już "ta słabsza" papryczka.
paczfiko napisał/a:
Ciekawe czy papryczke piri piri tez tak gryzie
Piri Piri?? Toż to jakaś popierdółka. Carolinę Reaper niech spróbuje. Choć to od kilku lat już "ta słabsza" papryczka.
Nie wiem szkoda mi czasu na dokładniejsze wyjaśnienia.
Ale pierwsze co mi przyszło do glowy to, to że jest zjeba a drugie, że robi sałatkę dla dzieci bez zębów xd?
Ale raczej jest zjebana.
Ale pierwsze co mi przyszło do glowy to, to że jest zjeba a drugie, że robi sałatkę dla dzieci bez zębów xd?
Ale raczej jest zjebana.
Jeżeli tak robi z jedzeniem, to ciekawe czy dupę wyciera sobie o podłogę.
jbone napisał/a:
ale cipkę to byście jej lizali nie?
Nie. Obczajasz że zakwas na chleb robi właśnie ze śluzu???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów