Dziewczynka dożyła 5 lat. Kierowca rozmawiał przez telefon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sensualna napisał/a:
pierdolisz, jak ludzie idą pasami a szli to gnój nie ma prawa wjechać
Obejrzyj jeszcze raz a potem się wypowiadaj. Autobus skręca a te nagle zaczynają wbiegać prosto pod autobus...
Ukraina, a więc cieszcie się, jednego 500+ mniej bo pewnie starzy w polsce pracują, a na przyszłość to może komuś z was zajebala by robote
sensualna napisał/a:
pierdolisz, jak ludzie idą pasami a szli to gnój nie ma prawa wjechać
Ta i własnie takie pierdolenie wasze mnie rozjebuje. Chuj z tego że masz zielone albo masz pierwszeństwa i tak patrzysz bo niewiadomo kto jest za kółkiem, a nie na ślepo przechodzisz i dziękuje materiał na sadola
o ty chuju bobrze, dobry tytuł. faktycznie te baby to popierdolone czasem, jak wszyscy zresztą. szkoda dzieci, może nie były upośledzone jak matka.
Widzieliście jaki zajebisty tyłek ma ta laska, która w 0:07 po prawej stronie wchodzi do sklepu za mięsnym? I jeszcze to zarzucenie włosami...
Chciałem o tym napisać, ale sobie pomyślałem, że bez przesady xD masz piwko
Ukraina... tam nie może być inteligentnych ludzi
mrokussw napisał/a:
Ukraina, a więc cieszcie się, jednego 500+ mniej bo pewnie starzy w polsce pracują, a na przyszłość to może komuś z was zajebala by robote
Jeśli imigrant nie znający języka i tutejszego rynku oraz niemający tutaj znajomków zabiera ci pracę, to musisz być prawdziwym mistrzem w swoim fachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów