Tylko kobieta może coś takiego odjebać, kurwa wbiec z krawężnika, prosto w bok jadącego autobusu, bo za wolno biegły... Tak wiecie, na spontanie, żeby nie czekać aż przejedzie tych 4 sekund niepotrzebnie.
Gdzie u niektórych kobiet instynkt przetrwania? Ja się kurwa boję przed stojącą ciężarówką przejść i czekam aż złapię kontakt wzrokowy z kierowcą, obchodząc ją tak z 3 metry przed maską (po tym co tu się naoglądałem).
Tylko kobieta może coś takiego odjebać, kurwa wbiec z krawężnika, prosto w bok jadącego autobusu, bo za wolno biegły... Tak wiecie, na spontanie, żeby nie czekać aż przejedzie tych 4 sekund niepotrzebnie.
Gdzie u niektórych kobiet instynkt przetrwania? Ja się kurwa boję przed stojącą ciężarówką przejść i czekam aż złapię kontakt wzrokowy z kierowcą, obchodząc ją tak z 3 metry przed maską (po tym co tu się naoglądałem).
pierdolisz, jak ludzie idą pasami a szli to gnój nie ma prawa wjechać
Mam tak samo przez sadola.
Takie terapie szokowe czasami działają najlepiej. Kiedyś była w PL afera, bo na jakieś komendzie wyświetlano na tv w poczekalni zdjęcia i filmiki +18 z wypadków samochodowych (a raczej po wypadkach). Przestali, bo narobiono rabanu, że to za mocne, ale imo pomysł genialny. Ludzie naoglądają się takich zdjęć i potem przez strach i obrzydzenie będą uważać na drodze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów