📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samochodzik puścił bąka.
O jezu zawsze jak taki film jest to jakieś wieśniaku musza drzeć ryja i sie podniecać w tle....
pewnie ma zamontowane te zabezpieczenia przeciw dachowaniu. Montuja je tylko w wypasionych autach
na naszym szanownym Sadolu powinien zostać założony odrębny wątek o nazwie Dresodebile
i tam nadawał by się ten wątek a nie na główną
Umieszczenie tego na głównej to już będzie całkowity upadek tego SADISTICA bo znaczyło by to iż elita osiedlowa dorwała się do kolejnego portalu.
i tam nadawał by się ten wątek a nie na główną
Umieszczenie tego na głównej to już będzie całkowity upadek tego SADISTICA bo znaczyło by to iż elita osiedlowa dorwała się do kolejnego portalu.
minimalnie i by wykurwił ;D
jak by sie wyjebał to na bank któryś z tych wieśniaków by zawył jak mała dziwka a nie teraz kurwa sie śmieją
dobre auta te polówki!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów