18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
androgenius 2013-01-24, 15:29 8
Słabe, wszystkie dzieciaki powinny się rzucić i podpalić tego, który najchętniej by je wszystkie wyruchał po mszy.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
OjciecDyrektor 2013-01-24, 15:35
ady to wygląda jak jakaś sala weselna a nie kościół o.O
Zgłoś
Alonso 2013-01-24, 15:35 66
Małe szatany. Już wkrótce będą się masturbować i wstrzykiwać marichułanę.
Zgłoś
buba100111 2013-01-24, 16:37 1
Kurwa, mogłeś to chociaż przykrócić bo musiałem słuchać jakiegoś... <dowolna wrzuta na księży do to modne i poza tym ich nie lubię>

dupa dupa dupa
Zgłoś
mały Żbik 2013-01-24, 17:36
od małego wmawiają ci, że cię pokara jak coś "źle" zrobisz.
powinni być za to karani!!!

eh beng beng
Zgłoś
mateuszowy 2013-01-24, 17:48
Toć to omen :O

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
BlackMamba 2013-01-24, 17:48
Eeeeeee myślałem, że któreś sobie włosy podpali...

... albo wąsy. A tu taka bieda :/
Zgłoś
Wihim 2013-01-24, 18:00 10
Varg, geneza.
Zgłoś
o................2 2013-01-24, 18:00
jebac katolikow. i ich kosciol
Zgłoś
panchamityle 2013-01-24, 18:02
@up
jebaj ile wlezie, bo jedyne co w życiu pojebiesz to katolików w komentarzu na sadolu
Zgłoś
nots 2013-01-24, 18:10 4
Ale wigilia z rodziną, przełamać się opłatkiem trzeba i pogrzeb z mszą. Wiadomo, hejter.
Zgłoś
ffsapher 2013-01-24, 18:22 4
Zgłoś
gremlin1982 2013-01-24, 18:36
Eeee tam kurwa kwiatka prawie spalił Na mojej komunii jednej dziewczynce jakiś dzieciak włosy wyjarał! Chwila nieuwagi (pewnie bujał w obłokach myśląc o nowym C64 na kasety) i masakra gotowa, szkoda, że w tamtych czasach kamerę miało tylko TVP1 i 2 hehe
Zgłoś
Ronoaro 2013-01-24, 18:51 12

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów