📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Słabe, wszystkie dzieciaki powinny się rzucić i podpalić tego, który najchętniej by je wszystkie wyruchał po mszy.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
ady to wygląda jak jakaś sala weselna a nie kościół o.O
Małe szatany. Już wkrótce będą się masturbować i wstrzykiwać marichułanę.
Kurwa, mogłeś to chociaż przykrócić bo musiałem słuchać jakiegoś... <dowolna wrzuta na księży do to modne i poza tym ich nie lubię>
powinni być za to karani!!!
"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
jebac katolikow. i ich kosciol
@up
jebaj ile wlezie, bo jedyne co w życiu pojebiesz to katolików w komentarzu na sadolu
jebaj ile wlezie, bo jedyne co w życiu pojebiesz to katolików w komentarzu na sadolu
Ale wigilia z rodziną, przełamać się opłatkiem trzeba i pogrzeb z mszą. Wiadomo, hejter.
Eeee tam kurwa kwiatka prawie spalił Na mojej komunii jednej dziewczynce jakiś dzieciak włosy wyjarał! Chwila nieuwagi (pewnie bujał w obłokach myśląc o nowym C64 na kasety) i masakra gotowa, szkoda, że w tamtych czasach kamerę miało tylko TVP1 i 2 hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów