Akcja od 4:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
mały bohater
ładnie przekopiowałaś z wypoku.... piwa brak za brak źródła kradzieju
@up coś ten wykopowy player jest bardzo podobny do tego z YouTube
Wielkie zimne i tymczasem bezalkoholowe dla Chłopaka
Wielkie brawa do chłopaka. Leci browar, a dla tych wszystkich pedałów i malkontentów nie doceniających takich zachowań chuj w dupę, a jaja w pysk.
pkh napisał/a:
ajtam nie spuszczajcie siętak nad chłopaczkiem, po prostu był jedyny wystarczająco wąski żeby w rure wszedł.
A czemu nie? Cała sytuacja jest bardzo prawdziwa, bardzo ludzka. W Europie, USA, Japonii pewnie wykopali by tunel. W niektórych krajach pewnie by zalali dół wapnem i po sprawie. A tutaj, tak jak w Polsce by jeszcze kilkadziesiąt lat temu: dawaj młody, zawiążemy Ci liny do nóg, spuścimy Cię kilkanaście metrów w dół rury, takiej, że ledwie będziesz się ruszał i wyciągniesz dzieciaka, który może tam na dole leży połamany...
Dobry z niego ludź.
Jako że mam klaustrofobię, 3x się zesrałem podczas ogladania. Kufel zimnej lemoniady !!
Nie gratulujcie mu. To wydarzenie to jeszcze jeden przykład na to, że chłopak jest chudy, drobny i ma małą masę. To jest źródło jego kompleksów. W domu na pewno ma sztangę samoróbkę i ćwiczy codziennie, bezskutecznie. Odżywki jak widać też nic nie pomogły. Dziewczyny nie zwracają uwagi na chudzielca.
Pozostaje mu tylko walić konia w samotności i płakać.
Pozostaje mu tylko walić konia w samotności i płakać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów