W Elblągu po ostatnich wyborach dzieją się rzeczy dziwne. Grupka "prawdziwej" polskiej młodzieży przechadza się ulicami miasta, aż tu nagle..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaffi napisał/a:
Zabawiłem się trochę w detektywa...
Nauczyciel szedł drogą w centrum Petersburga w czwartek po południu. Mijała go grupka 6 młodych mężczyzn w wieku od 15 do 18 lat. Policja zidentyfikowała 3 z 6 chłopaków z grupki. Mieli oni na swoim koncie już kilka innych wybryków. Nauczycielowi nie udało się rozpoznać gościa który go uderzył. Przechodzący nauczyciel był prawdopodobnie przypadkową ofiarą, bo napastnik nie uczył się w jego szkole.
Miejsce zdarzenia: maps.google.pl/maps?q=tito+way+pittsburgh&hl=pl&ll=40.443192,-...
Pittsburgh kurwa a nie Petersburg
Nie jestem zwolennikiem PiS, ale widać, że ktoś na niechęci do tejże partii chciał piwko zarobić.
Proszę, niezależnie od części świata, zawsze cwaniactwo występuje tylko w przewadze liczebnej
zejfi napisał/a:
Nie jestem zwolennikiem PiS, ale widać, że ktoś na niechęci do tejże partii chciał piwko zarobić.
Akurat nie zależy mi na piwkach tylko dobrym humorze. Niechęć do PIS? Stwierdzam u siebie niechęć do wszystkiego co związane z dzsiejszą polityką Polski. A zaczyna się to w zarodku czyli pobieraniu niewyobrażalinie wysokich pensji z budżetu Państwa. Winno być jak w Szwajcarii polityk to pracownik charytatywny działający tylko dla dobra Państwa. Każda poprzednia władza nie zrobiła nic istotnego dla poprawy naszego życia w kraju czy to PIS, PO, SLD, czy inne opozycyjne partie.
Patologia się szerzy
0:29 -niebieska bluza
NIGGER DETECTED!
NIGGER DETECTED!
Oto jak ortalionowe mundury walczą z ich największym wrogiem - inteligencją.
Akurat wszystkie możliwe czarnuchy jakie mogą być w Elblągu zebrały się na jednej ulicy.
małe pierdolone gówno z tego śmiecia który zaatakował nauczyciela. Pewnie wstawił mu 2 na koniec roku...
Jebane małpy
Gonczor napisał/a:
Oto jak ortalionowe mundury walczą z ich największym wrogiem - inteligencją.
Teraz to czarne koszule, a nie ortalion. Fryzury podobne, mentalność też, tylko ubiór niczym z '39. W Polsce tacy lubią mieć na tych czarnych koszulach [to tak historycznie pięknie się kojarzy...] różne napisy: czasem patriotyczne [nawet jak to co robią z patriotyzmem nie ma nic wspólnego], czasem anty-lewackie, czasem wrogie itd.
Nie, nie jestem lewakiem mój drogi czytający to prawaku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów