📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jakby na zajęciach z sadola uważała to by tego nie spierdoliła!
Jaka zdziwiona drze mordę XD na co ona liczyła, że nie będzie boleć, tylko przyjemnie łaskotać?
zendo178 napisał/a:
Kolezka sie kiedys pociał w piwnicy tapeciakiem pojechalismy z nim do szpitala a lekarz mu mowi jak chcesz sie zabic to wzdluz tnij a jak sie bawisz w rambo to sie sam szyj.
i to był prawdziwy lekarz, takich szanuję.....
zendo178 napisał/a:
Kolezka sie kiedys pociał w piwnicy tapeciakiem pojechalismy z nim do szpitala a lekarz mu mowi jak chcesz sie zabic to wzdluz tnij a jak sie bawisz w rambo to sie sam szyj.
Dzieciaki chyba "myślą" że scięgna to żyły.....
I morał jest taki.
Baba bez bolca dostaję pierdolca
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Baba bez bolca dostaję pierdolca
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów