18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Nastolatki podpaliły jeża
R................i • 2017-06-14, 9:47
Tymczasem w Środzie Śląskiej tak się bawią głupie cipy.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2017-06-14, 13:20 ]
Materiały przedstawiające znęcanie się nad zwierzętami nie są pożądane na stronie sadistic.pl jednak biorąc pod uwagę iż sprawczyniami są polki i ich tożsamość została już ujawniona na innych stronach materiał ten zostawiam KU PRZESTRODZE dla innych.

Zamieszczanie danych osobowych osób trzecich, niepublicznych, w tym również wklejanie linków do ich profilów na portalach społecznościowych będzie karane blokadą konta na miesiąc (W5) albo całkowitą

sadistic.pl/nowy-taryfikator-ostrzezen-vt204171.htm
sadistic.pl/regulamin.htm .

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2017-06-14, 13:48 ]
manson__ napisał/a:

"Ekostraż" [tak się zwą] już im się dobiera do dup - echo24.tv/artykul/zatrzymano-nastolatki-ktore-podpalily-jeza-3642

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
d................a 2017-06-14, 14:07 5
Ubóstwiam kulturalne, młode damy z empatią i o czystym sercu.
Jak bardzo te lalko-gówniary muszą być ropieszczone, żeby urządzać sobie takie "zabawy".
Za włosy jak szmaty i do chomąta.

Kurwa, żałuję, że to obejrzałam. I świata w sumie też, skoro chowa takie pudła bez krzty wartości.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-06-14, 14:52 6
Angel napisał/a:

To nie jest nasze podoba się czy nie podoba ale są to kwestie prawne. Prawo jest bezwzględne i bez względu na to co zrobiły takie durne cipy to mają prawo do ochrony danych osobowych oraz wizerunku.

Zawsze można udostępnić dane w taki sposób, że niby nie udostępniasz a i tak każdy wie o co chodzi.
Zgłoś
Wiewór 2017-06-14, 15:03 1
Jak widać te kilka godzin religii tygodniowo w szkołach nic nie daje.
Zgłoś
JPablo 2017-06-14, 15:51 3
Cytat:

Jak widać te kilka godzin religii tygodniowo w szkołach nic nie daje.

a co ma wiara do tego, bo nie rozumiem

Że tak zapytam z czystej ciekawości, jesteś kolejnym POmyleńcem?

Tutaj bardziej odpowiada etyka, która jest tak samo dostępna dla ateistów w szkołach, bo chodzi tutaj o zachowanie moralne, poczucie wartości i ocenie dobra ze złem

Więc religia ma tu chuja do gadki,
Zgłoś
janlew 2017-06-14, 16:53 2
Velture napisał/a:

Co komu kurwa przeszkadza jeż...

A co komu kurwa przeszkadza zabicie jeża...
...bo jeż to gryzie ma kolce i od chuja zarazków. Zobaczyłbym w domu też bym zajebał. Zoofile nawet się tak ze zwierzętami nie pierdolą jak wy.
Zgłoś
s................s 2017-06-14, 17:02
I co dalej uważacie że ciapaci nie mają racji co do kobiet ?

Nazwiska tych dam są na YT pod każdym filmikiem ,ale konta na fejsie już usunięte
Zgłoś
~Velture 2017-06-14, 17:11 3
dobra.wróżka napisał/a:

Ubóstwiam kulturalne, młode damy z empatią i o czystym sercu.
Jak bardzo te lalko-gówniary muszą być ropieszczone, żeby urządzać sobie takie "zabawy".
Za włosy jak szmaty i do chomąta.

Kurwa, żałuję, że to obejrzałam. I świata w sumie też, skoro chowa takie pudła bez krzty wartości.

Jesteś jedną z dwóch bab na sadolu którym pozwoliłbym sobie zrobić kanapkę.
Zgłoś
R................i 2017-06-14, 17:59 20
Angel~ napisał/a:

Materiały przedstawiające znęcanie się nad zwierzętami nie są pożądane na stronie sadistic.pl

Kurwa, ten cytat zawsze mnie rozwala. Nie wolno wrzucać jak się krzywdzi zwierzątka, bo to złe, ale wolno jak się krzywdzi człowieka. Kurwa, lewacka logika.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-06-14, 18:33 14
Ratoshi napisał/a:

Kurwa, ten cytat zawsze mnie rozwala. Nie wolno wrzucać jak się krzywdzi zwierzątka, bo to złe, ale wolno jak się krzywdzi człowieka. Kurwa, lewacka logika.

Nie lewacka, tylko logiczna. Zwierzęta sobie żyją i nikomu nic nie robią, bynajmniej nie dla zabawy A ludzie zazwyczaj się wpierdalają w nieswoje życie, psują powietrze i znęcają się nad słabszymi.

Bez problemu zamieniłbym życie kilku takich gimbazjalnych kurewek za jednego poczciwego jeża.
Zgłoś
Sagertrah 2017-06-14, 18:48
Jutro zrobię tak z kotem tylko muszę jakiegoś złapać
Zgłoś
barszczzuszkami 2017-06-14, 18:51
Jakim trzeba być bez mózgiem, żeby nagrywać jak łamie się prawo. Dobrze tak idiotkom.
Zgłoś
P................m 2017-06-14, 19:13 4
@BrianGriffin
" Zwierzęta sobie żyją i nikomu nic nie robią, bynajmniej nie dla zabawy"
Po pierwsze - naucz się polskiego, a po drugie - pierdolisz, chyba nie znasz świata zwierząt.
Zgłoś
paczek1262 2017-06-14, 19:33 6
"Jeśli zwierze zabiłoby z premedytacją, byłby to ludzki odruch" - jest w tym cytacie sporo prawdy. Przestańcie pierdolić głupoty, kurwa. Ten jeż nikomu nie przeszkadzał, żył sobie tak od dawna, nie wpierdalał się i był szczęśliwy. Roznosi zarazki? Kurwa, ty, jeden z drugim, też roznosisz. Nigdy nie zachorowałem przez jeża, ale za to wiele razy zarazili mnie ludzie (jebana ospa wietrzna). Różnica między człowiekiem, a zwierzęciem jest taka, że człowiek jest istotą rozumną, potrafi przewidywać, kalkulować, myśleć, a zwierzęciem kieruje instynkt i, poza kilkoma skrajnymi wyjątkami typu krokodyl, lew, tygrys, nie wiem, kurwa, słoń, zawsze schodzą z drogi człowiekowi, nie szukają zwady. Całe zło na świecie jest dziełem człowieka, dlatego, kurwa, szkoda mi tego jebanego bezbronnego jeżyka.
Zgłoś
WeedLover 2017-06-14, 19:40 1
Dane na wykopie, bez problemu je znajdziecie. A te tępe kurwy powinno się napiętnować. I spalić im włosy. Suki.
Zgłoś
daro7557 2017-06-14, 19:49
Męczenie zwierząt m.in. ssaków, które pod wieloma względami są jak ludzie, świadczy tylko o patologii takich ludzi. Liczę na to, że matka natura się odwdzięczy i przypadkiem te nastolatki nocą na biwaku leśnym spotkają głodne wilki, niedźwiedzia albo coś gorszego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem