Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bóg tak chciał w Indiach Krowa ma większe prawa jak człekokształtne
Mieliśmy różne religie w Europie i Egipcie. Zeus, władca piorunów, Ozyrys, Hades, Neptun, Światowid i wielu, wielu innych. Przyjęliśmy chrześcijaństwo, ale ono zostało zaimplantowane na naszej starej religii. Wszystkie święta, czy to Wielkanoc, czy Wszystkich świętych dziwnym trafem pokrywają się z naszymi prastarymi obrządkami. W Europie religia, to zawsze była dostojność, powaga. Religie ciągnęły naukę, cywilizację, kulturę na wyższe poziomy. Dlatego pojąć nie mogę, jak można modlić się do wołowego steka, hamburgera? Jak można ogłosić świętym całkiem smaczne i pożyteczne zwierzę?
Wy się za to modlicie do narzędzia zbrodni.Dlatego pojąć nie mogę, jak można modlić się do wołowego steka, hamburgera?
Mieliśmy różne religie w Europie i Egipcie. Zeus, władca piorunów, Ozyrys, Hades, Neptun, Światowid i wielu, wielu innych. Przyjęliśmy chrześcijaństwo, ale ono zostało zaimplantowane na naszej starej religii. Wszystkie święta, czy to Wielkanoc, czy Wszystkich świętych dziwnym trafem pokrywają się z naszymi prastarymi obrządkami. W Europie religia, to zawsze była dostojność, powaga. Religie ciągnęły naukę, cywilizację, kulturę na wyższe poziomy. Dlatego pojąć nie mogę, jak można modlić się do wołowego steka, hamburgera? Jak można ogłosić świętym całkiem smaczne i pożyteczne zwierzę?
Mało rozumiesz, oni nie modlą się do steka. Ale nie chce mi się tłumaczyć, bo i tak to nic nie da.
Halo, tu nie ma tak!
Zwierzęta w Indiach są uosobieniem bóstw. Dodatkowo Hindusi wierzą w reinkarnację więc krową boże być np twoją zamarłą babcią.
Religia nie ciągnęła nauki, wręcz ja spowalniała, przez setki lat ograniczając naukę do szkół przyklasztornych.
Wielkanoc obchodzimy zgodnie ze świętem żydowskim a nie pogańskim. Reszta jest ok.
Halo, tu nie ma tak!
Zwierzęta w Indiach są uosobieniem bóstw. Dodatkowo Hindusi wierzą w reinkarnację więc krową boże być np twoją zamarłą babcią.
Religia nie ciągnęła nauki, wręcz ja spowalniała, przez setki lat ograniczając naukę do szkół przyklasztornych.
Wielkanoc obchodzimy zgodnie ze świętem żydowskim a nie pogańskim. Reszta jest ok.
to czemu w takim razie indianie w ameryce nie stworzyli państwa tylko koczowali po szałasach, inkowie tak samo. majowie i aztekowie?
Tak, inkowie, majowie i aztekowie żyli po szałasach i nie stworzyli państwa.to czemu w takim razie indianie w ameryce nie stworzyli państwa tylko koczowali po szałasach, inkowie tak samo. majowie i aztekowie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów