Myślę ze po ip cie znajda, za udostępnianie cudzego numeru
Zbiór cyfr to każdy może sobie napisać. W dowolnej ich liczbie czy wartości.
Widze ze wspaniala kultura dindu zaczyna udzielac sie naszym gimbom, podobnie jak zjebana balenciagowa moda.... baby sie leja w klasie a pizdusie siedza w czapeczkach i nagrywaja w pionie zamiast rozdzielic talatajstwo jak by mialo to miejsce w starszych polskich pokoleniach...
Po co rozdzielać? krzywdy sobie nie zrobią, a fajnie to wygląda
Któraś musiała zasłużyć na wpierdol, a potem już eskalacja sama poleciała...
Widze ze wspaniala kultura dindu zaczyna udzielac sie naszym gimbom, podobnie jak zjebana balenciagowa moda.... baby sie leja w klasie a pizdusie siedza w czapeczkach i nagrywaja w pionie zamiast rozdzielic talatajstwo jak by mialo to miejsce w starszych polskich pokoleniach...
Rozdzielić? Po co. Widocznie chciały wyjaśnić pewnie niejasności. Pilnować tylko aby żadna ze stron nie przesadziła.
Materiał dostałem od znajomego co jeszcze uczęszcza do szkoły. Nie wiadomo o co po mordach się prały. Wiadomo jedynie że jedna wyleciała ze szkoły.
Napisz choć że jedna z nich ma sąsiada imigranta czy coś bo tutejsi pryszczaci zwolennicy Korwina Mikke się zawieszą i nie ogarną.
Jak ktoś chce dać upust swoim ukrytym marzeniom zdominowania młodego p*zdusia to niech dzwoni na numer 733668090. Polecam, piszczy jak wydymana koza po maratonie
A jasniej, ten pizdus to rodzaj meski czy zenski?
Nieprecyzyjnie sie wyrazasz
Jak ktoś chce dać upust swoim ukrytym marzeniom zdominowania młodego pizdusia to niech dzwoni na numer 733668090. Polecam, piszczy jak wydymana koza po maratonie
ale dlaczego swój numer wstawiasz?
Dindu czy Gimbu , jeden chuj.
A jebać szmaciury niech się leją po tych tępych pyskach.
Chuj wiesz o mitycznych "starszych pokoleniach"
Nie rozdziela się lejących się, chyba że sam chcesz zgarnąć wpierdol, prawdopodobnie od obu. Jak kiedyś spróbowałeś rozdzielić dwóch kolesi, to kujawiaki leciały na ciebie. Sami zaczęli, sami skończą.
Nie rozdziela się lejących się bab. One są popierdolone. przekonałem się na własnej skórze. Wyrwałem od jednej z potłuczonej butelki - 4 szwy nad łukiem brwiowym. Typiara bez karna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów