Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widze ze wspaniala kultura dindu zaczyna udzielac sie naszym gimbom, podobnie jak zjebana balenciagowa moda.... baby sie leja w klasie a pizdusie siedza w czapeczkach i nagrywaja w pionie zamiast rozdzielic talatajstwo jak by mialo to miejsce w starszych polskich pokoleniach...
to nie kultura dindu, zjebie, tylko feministek. Chciały równouprawnienia i bycia niezależnym to mają. Kiedyś facet miał po co stawać w obronie kobiet, a w dzisiejszych czasach może zostać ukarany za chęć pomocy takiej piździe.
Widze ze wspaniala kultura dindu zaczyna udzielac sie naszym gimbom, podobnie jak zjebana balenciagowa moda.... baby sie leja w klasie a pizdusie siedza w czapeczkach i nagrywaja w pionie zamiast rozdzielic talatajstwo jak by mialo to miejsce w starszych polskich pokoleniach...
A w jakim celu? Leją się, to widocznie mają powód. Chuj nam do tego.
U mnie rozdzielanie występowało tylko w dwóch przypadkach:
1. Któryś z oponentów złamał zasadę solówki, czyli kopał/skakał po głowie leżącego, bądź użył czegoś co było pod ręką (typu kamień, itd), albo jak jeden drugiego przydusił na tyle, że tamten już odpłynął, a ten w przypływie adrenaliny nie chciał puścić uścisku...
2. Ktoś ze znaczną przewagą fizyczną/wiekową/sprzętową, zaatakował słabszego bez powodu, ot tak dla "zabawy"
W obu przypadkach, za złamanie w/w punktów, nagrodą był solidny wpierdol od całej grupy...
Tak było pivko dla Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów