Nastoletni pracownik siłowni z Indianapolis wykorzystał swoje umiejętności mieszanych sztuk walki, aby obezwładnić złodzieja, który kradł rzeczy z siłowni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze że młody znał Jew Jitsu. Jak łał brudasa to jeszcze z niego monety wylatywały.
Pedalskie gówno. Sporty walki są dla pedałów, piłka nożna z resztą też.
kłakizesrakikupadupa napisał/a:
Pedalskie gówno. Sporty walki są dla pedałów, piłka nożna z resztą też.
@kłakizesrakikupadupa: już to widzę, siadasz na piwie z kumplami i mówicie „ale pedalska ta piłka nożna, zagrajmy w jakieś niepedalskie gry komputerowe”
W POlsce jakiś zjebany prokurator już by mu postawił zarzuty za pobicie bandziora, a jakaś sędziowska Stuleya wsadziła do pierdla..
@Baronessa: co z tego leżącego sprzętu jak jesteś body positive
trytodie napisał/a:
@: co z tego leżącego sprzętu jak jesteś body positive
i do tego wagino sceptyk....
Dobry chadzik z niego
trytodie napisał/a:
@: już to widzę, siadasz na piwie z kumplami i mówicie „ale pedalska ta piłka nożna, zagrajmy w jakieś niepedalskie gry komputerowe”
Ja go widze jak sra w gacie gdy jakis trenujacy MMA pedal upokarza go przed jego kobieta jak leszcza we mgle. Ale on ma na to rozwiazanie - nie posiada kobiety.
kłakizesrakikupadupa napisał/a:
Sporty walki są dla pedałów
ale to chyba tylko zapasy gdzie dwóch kolesi się obmacuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów