Dzieciak na filmie nawdychał się gazu do zapalniczek. W tym celu założył sobie torebkę na głowę. 14-latek zmarł przed przybyciem pogotowia. Nagranie niestety pokazuje tylko jak traci przytomność albo już nie żyje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
samoeliminacja jednostek przez własną głupotę to wspaniała sprawa; debil nie spłodzi następnego debila (bo na takiego bez wątpienia by wychował - jeśli można mówić w tym przypadku o wychowaniu wogóle)......
A ja tak zupełnie z innej beczki. za każdym razem jak oglądam Bandziorka z Chłopaków do wzięcia to za chiny nie potrafię zrozumieć co on gada. Słyszę tylko same hym ehym hahym. Próbowałem rozwiązać ten problem przez ustawienia dźwięku w tv ale to nie pomogło.
@russian-roulette Spróbuj włączyć napisy, jeśli są dostępne.
Kiedyś był klej i Ryszard Terlecki a dziś jakieś gazy do zapalniczek
Smutne zdarzenie , szkoda chłopaczka .
Otwierać palcami oczy i krzyczeć "Liocha, obudź się" - nie tak się robi resuscytację, ruskie głąby!
Sundown napisał/a:
Smutne zdarzenie , szkoda chłopaczka .
Niby dlaczego? Selekcja naturalna - jednostki głupie same się eliminują.
Szkoda. 11 lat to jednak nie pełnoletność. Chciał zaimponować kolegom, tak myślę. Organizm słabszy albo za dużo wciągnął i "gotowe". Też się podpalało w tym wieku ale nikt nie słyszał o bardziej niebezpiecznych rzeczach np wciąganiu itp. Teraz tekie czasy że nawet w kacapskim internecie znajdziesz przepis na wszystko.
Za moich czasów tj. lata 90, nastoletni debile wąchali budapren. Zaznaczam debile, bo większość mojego blokowiska wolała grać w piłkę lub ganiać się po budowach...
CPR by pomógł
Ale przecież to pedalskie to koledzy nie zrobią.
Ale przecież to pedalskie to koledzy nie zrobią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów