Przecież to nasz murzyn z telewizji jest!
Przecież to nasz murzyn z telewizji jest!
"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."Co ma kolor skóry do tego?! Gdyby to była biała kobieta to byście pomogli, ale, że nie biała, to olać?
Banda rasistowskich patafianów. A najśmieszniejsze, że pewnie większość z was co niedziela do kościoła biega z rodzinką...
co to za rasista jak dzieli na obcych i swoich murzynów?
Tutaj trzeba chcieć zrozumieć względy kulturowe nas zawsze najeżdżali obcy i trzymamy się razem.
@Loaloa Napadli ją słowami ty lewacki daunowcui.
Dzień bez lewackiej demagogi to jak dzień stracony-.-
Jesteście żałośni. Po pierwsze ona znikąd nie przyjechała - urodziła się w Warszawie. Po drugie ci, którzy ją zaatakowali to pewnie typowe prawackie kibolskie bydło, bohaterowie na miarę hasła "zbuk, fetor, zgnilizna". Rzucić się z łapami na bezbronną kobietę - tak typowe dla prawdziwych patriotów. Nikogo w pobliżu, żadnej policji, która mogłaby przylać pałą po dupie, żadnej lewackiej bojówki, która mogłaby sprzedać kopa na pysk. Dobra, narzekajcie sobie na czarnuchów, którzy przyjeżdżają do Polski robić syf, ale ta laska raczej wam pracy nie odbiera ani na zasiłku nie siedzi.
NIestety nie było w poblizu zadnej pedalskiej bojowki, a ta historia jest tak samo prawdziwa jak obietnice tuska, a z tego co widzialem to wlasnie zazwyczaj takie pedalskie lewicowe bojowki rzucaly sie z lapami na kobiety wiec zamilcz.
"Nikt mi nie pomógł" - Wspomina aktorka.
To niech wykurwia do kraju jej przodków...Tam trafi na wrogie plemię,to ją wyruchają, potną maczetami, wyruchają, ukamienują,wyruchają, zabiją, wyruchają, zakopią, zwalą konia nad grobem, odkopią i znowu wyruchają.
Zapomniałeś dodać,wytną łechtaczkę,czy co oni tam im wycinają.
@ksutoszpan, czy jakkolwiek się tam wabisz, pamiętaj żeby w niedziele w kościółku powiedzieć przy konfesjonale jakie brzydkie rzeczy piszesz w internetach. Jebany skurywysnu
Idź bądź tolerancyjny gdzieś indziej, internetowy zabijako.
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...Czarnula dobra, jezeli trafilo sie jej taka sytuacja, to zaatakowali ja jakies ciemne dresy, pech
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.wasza lewacka równość..podludzie. choć ciężko tu mówić o jakichkolwiek powiązaniach apropo ludzi
"Nikt mi nie pomógł" - Wspomina aktorka.
To niech wykurwia do kraju jej przodków...Tam trafi na wrogie plemię,to ją wyruchają, potną maczetami, wyruchają, ukamienują,wyruchają, zabiją, wyruchają, zakopią, zwalą konia nad grobem, odkopią i znowu wyruchają.
Zjebało cie? Jak komuś przeszkadza to ją mogę zabrać do swojej chaty i tam ruchać. A nie brudasom mięso wysyłać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów