📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
XasakkuX napisał/a:
Jak to większość tutaj pisze... hmmm... za strażaków zawsze piwo, tak???
A co to za ironia? to że znalazł się jeden pedofil wśród strażaków od razu trzeba odnieść to do ogółu? albo autor nie miał pomysłu na opis albo nie jest zbyt bystry...
Pedofil to sobie może polować na dzieci pod podstawówką, przedszkolem, czy na plebanii. Tutaj goście owszem świadomie lub nie złamali prawo, ale korzystali z usług małoletnich kurewek, które robiły to z własnej nieprzymuszonej woli. Pewnie któraś się zorientowała, że 30 zł to mało za dawanie dupy i się komuś poskarżyła, albo rodzice dowiedziawszy się o tym podnieśli raban co by ukryć swoje sukcesy w wychowaniu córek i teraz robi się z tych siks wielkie ofiary. Trzeba umieć zauważyć różnicę.
Się czepiacie, przecież gimbaza uznaje się za "dorosłych" więc na chuj drążyć?
Dajcie spokój strażakom. Gimnazjum to nie dzieci tylko małe kurewki;]
Twardogora <3... Fajne dupy tam sa Miasto piekne...
Masz racje, klamia... 4 dziewczyny sie tak kurwily, nie 2... znam kazda z nich, btw.
Cytat:
TVN-y jebane... są tak wiarygodne jak cyganie... jakoś nie potrafię im wierzyć.
Masz racje, klamia... 4 dziewczyny sie tak kurwily, nie 2... znam kazda z nich, btw.
Twardogóra, byłem tam na święta i chyba wiem o które panienki chodzi (ja nie korzystałem)
No pedofile, dobre!
jak przeprowadzałam rekrutację do firmy to przyszły dwie panienki, gadka szmatka, mówię "to poproszę dowód" a one "no, my to za 4 lata dopiero, hihihi"... szczęka to mi w trepki wpadła, bo myślałam, że co najmniej pięć lat starsze ode mnie :O
jak przeprowadzałam rekrutację do firmy to przyszły dwie panienki, gadka szmatka, mówię "to poproszę dowód" a one "no, my to za 4 lata dopiero, hihihi"... szczęka to mi w trepki wpadła, bo myślałam, że co najmniej pięć lat starsze ode mnie :O
RussianDriver napisał/a:
TVN-y jebane... są tak wiarygodne jak cyganie... jakoś nie potrafię im wierzyć.
Dokładnie, szczególnie jak widzę w TVN Cejrowskiego
Sadziu101 napisał/a:
Nie mylić OSP ze strażakami :x
Prawda jest taka, że są OSP lepsze i gorsze, ale mimo to PSP nie dałaby sobie rady bez nich.
Ktoś wie ile brały?
a OSP to nie strazacy ? czasy panow z pod sklepu ktorzy na dzwiek syreny zostawiali swoje butelki i gonili do remizy sie skonczyly , w wiekszosci OSP tacy osobnicy sa odsowani od powinnosci ratowniczych i nie wyjezdzaja . W OSP masz teraz mnostwo badan podobnych jak w psp i szkolen , Wiec koles ktory napisal zeby nie mylic OSP ze strazakami niech sie puknie w leb.
Co do artykulu wszedzie zdaza sie czarne owce
Co do artykulu wszedzie zdaza sie czarne owce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów