18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
o................k 2009-02-18, 0:35
juz wiem czemu w turcji jest tyle kotow!!!! nie maja INTERNETU;)
Zgłoś
karq3 2009-03-04, 23:29
brawo dla tych pań .......niech córeczka pomoże mamuśi ściągnąć majtki przez torrenty
Zgłoś
m................5 2009-03-22, 14:41
Nie no brak słów
Kur** skąd się tacy ludzie biorą ?
Tlenione głąby ....
Zgłoś
w300i 2009-03-22, 20:36 7
optyk napisał/a:

juz wiem czemu w turcji jest tyle kotow!!!! nie maja INTERNETU;)

a grałes kiedyś w silkroad online ?? same turasy i polacy

a teraz w druga strone,

tak ślicznie śpi moja kochana mamusia...

Zgłoś
m................5 2009-03-22, 23:55
no ba silkroad to , ze tak powiem mafia turasow; " 1k gold pls, taxi pl,party pl.
A co do foty żenada :/ ludzie są ....
Zgłoś
D................y 2009-07-18, 11:21 1
dałnota
Zgłoś
i................k 2009-08-25, 17:06
a potem się dziwią że blondynki za głupie uchodzą...
Zgłoś
a................a 2009-09-04, 22:41

KTO chce Solo??
Zgłoś
Be6he6mo6th 2009-09-05, 0:45
W temacie haslo "nasza klasa" i odrazu 10x wiecej wejsc niz w normalnych tematach... ' a moze to moj brat wujka corki babci syn? '
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów