📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pakicito napisał/a:
Sealand - pl.wikipedia.org/wiki/Sealand
z tym państwem nawet walkowerem byśmy wygrali
Tyle że to nie państwo.
@up jak to nie jest, wczytaj się uważniej.
spokojnie, przegrana z ukraina byla zaplanowana, po prostu oszczedzalismy sily na san marino
Mam nadzieje że na meczu Polska San Marino będą puste trybuny. Nikt chyba nie ma zamiaru oglądać już tych nieudaczników. No chyba że ktoś znowu będzie czekał na spadające gacie i splątane nogi.
na fb juz 90 razy przelecialo mi to przed oczami jeszcze ty mi musisz horyzont zasmiecac?
messi to ciota
messi to ciota
@markop[odliczanieodczterech]
Płonne twoje nadzieje, tych debili w mameluszach i szaliczkach nie zabraknie, oni są niereformowalni i nie skumają, że ich obecność jest wyrazem poparcia dla obecnego stanu rzeczy
Na swoją obronę wytoczą teksty w stylu "Druzynie kibicuje się niezależnie od wszystkiego" i tym podobne truizmy a ich dupska i tak nie znikną ze stadionów.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Płonne twoje nadzieje, tych debili w mameluszach i szaliczkach nie zabraknie, oni są niereformowalni i nie skumają, że ich obecność jest wyrazem poparcia dla obecnego stanu rzeczy
Na swoją obronę wytoczą teksty w stylu "Druzynie kibicuje się niezależnie od wszystkiego" i tym podobne truizmy a ich dupska i tak nie znikną ze stadionów.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
We wtorek po wygranej, pewnie gdzieś 3:2 nad San Marino, w sercach kibiców i głowach dziennikarzy zrodzą się znowu nadzieje na jakieś awanse i finały mistrzostw świata, kontynentu i plaży we Władysławowie i zacznie się kalkulowanie: tu wygramy z Miami Heat, potem wystarczy nam jeden set z Nadalem na French Open, do tego remis z Wankuwer w hokeja i mamy baraże!!1onejeden
pakicito napisał/a:
Sealand - pl.wikipedia.org/wiki/Sealand
z tym państwem nawet walkowerem byśmy wygrali
widzę, że nie tylko ja mam nadzieję, że z nimi zagrają
Może polszy reprezentacja miała by jakieś szanse przeciwko jakiemuś plemieniu indian z głębin dżungli w Amazonii , którzy nigdy nie widzieli piłki ... Ale przegrana z takim przeciwnikiem by w końcu otworzyła oczy tym komu trzeba . Powinno się rozwiązać pzpn bo jak dotąd przynosi tylko wstyd i straty finansowe . Kiedy polska zrozumie że footbal to nie jest sport dla nas.
Amen .
Amen .
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów