Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co roku jest to samo...
Kurwa no sory ale ja tego nie kumam wcale się nie uczą na błędach może jak w końcu zabija jakiegoś policjanta to zmienią system działań na takich manifestacjach bo póki co to każdy robi co chce.
Byles, widziales? Pewnie mama Ci nie pozwolila wyjsc z domu bo dostales kare za zbyt dlugie granie albo zla ocene w szkole. Dla wszystkich osob takich jak Ty TVNowskich brudasow i zydow, glowna przyczyna zamieszek byla wlasnie Policja. Prowokatrzoy (czyt. policjanci) byli ubrani w kominarki odpalali race itd itd. Zyj w swoim swiecie simsow albo innego scierwa lewaku.
ty byłeś i potrafiłeś jedynie skandować. zamiast wsiąść jednego prowokatora zdjąć mu maskę i znaleźć odznakę nagrywając, ale nie bo jesteś pizdą, która pomimo, że była to chuj zrobiła.
ty byłeś i potrafiłeś jedynie skandować. zamiast wsiąść jednego prowokatora zdjąć mu maskę i znaleźć odznakę nagrywając, ale nie bo jesteś pizdą, która pomimo, że była to chuj zrobiła.
Prowokatorzy nie posiadali zadnych legitymacji poniewasz byli "incognito" idioto. Poza tym ubrane mieli kominiarki a nie maski. Znalesc odznake? Chcial bym zobaczyc jak Ty to robisz. Nie bede z Toba wchodzil w rozmowe na temat o ktorym nie masz pojecia. Twoja wiedza konczy zapewne na przeczytaniu paru artykulow na owy temat a jedyna data jaka znasz to Bitwa Pod Grunwaldem. Pozdrowienia dla normalnych.
-dlaczego?
- no bo rzucają kamieniami
- w nas ? -,^
- We wszystkich kuhwa
hahahah
Prowokatorzy nie posiadali zadnych legitymacji poniewasz byli "incognito" idioto. Poza tym ubrane mieli kominiarki a nie maski. Znalesc odznake? Chcial bym zobaczyc jak Ty to robisz. Nie bede z Toba wchodzil w rozmowe na temat o ktorym nie masz pojecia. Twoja wiedza konczy zapewne na przeczytaniu paru artykulow na owy temat a jedyna data jaka znasz to Bitwa Pod Grunwaldem. Pozdrowienia dla normalnych.
ok i jak to było "poniewasz" nie wiem
był marsz, z nim szli policjanci incognito, którzy prowokowali policje wrzucając flarami i kostką brukową i chuj wie czym jeszcze.
Do kogo policja otworzyła ogień z gumowych i kogo obrzuciła gazem? Ludzi, którzy uczestniczyli w marszu czy swoich kolegów, którzy w nich rzucają kamulami? Na kilkunastu filmikach typu "policyjna prowokacja" jasno i wyraźnie widać, że policja napierdala kulami gumowymi w śmieci w kominiarkach, czyli do swoich ziomków z policji. Pojebani są nie?
nie widziałem jeszcze filmiku czy artykułu "policja ostrzelała ludzi w marszu" czy "zobaczcie obrażenia zadane przez policje na niewinnych ludzi biorących udział w marszu"
Prowokatorzy nie posiadali zadnych legitymacji poniewasz byli "incognito" idioto.
Przecież dopiero co twierdziliście, że mieli koszulki POLICJA. To się zdecydujcie.
BTW.5:07 zakochalem sie.
BTW2. tutaj niektorzy maja takie teorie spiskowe, ze srolensk i trotyl to pizda przy tym. Marcinkiewicz bylby dumny!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów