📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no co chlopcy z prewencji mieli przynajmniej zajecie szkoda ze lradu nie odpalili
Policja powinna granatami napierdalać do tego chujstwa i tak rozpiździaj i tak.
Nie nauczyli się z poprzedniego marszu że zadymiarskie elementy wypchnąć z tłumu na pastwę policji by się nimi zajęła. Bo oni nie będą patrzeć gdzie walą- są atakowani to odpowiadają atakiem. Jeśli ktoś sądził, że będą stać jak mur a będą mogli w nich napierdalać czym popadnie to się grubo pomylili.
A z racji tego, że film jest z Gazety Polskiej, można się spodziewać manipulowania z drugiej strony. TVN i GW ma swoją wersję, Niezależna (buhahaha) i GP swoją. Pyta niby robiła z ludzi debili ale przynajmniej pokazywali to jak wygląda faktycznie. Bez nacechowania polityką.
A z racji tego, że film jest z Gazety Polskiej, można się spodziewać manipulowania z drugiej strony. TVN i GW ma swoją wersję, Niezależna (buhahaha) i GP swoją. Pyta niby robiła z ludzi debili ale przynajmniej pokazywali to jak wygląda faktycznie. Bez nacechowania polityką.
Jak zwykle prawica bardziej tolerancyjna i przyjaźnie nastawiona od lewicy i ich wolności, miłości i tolerancji
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Szczególnie na Sadisticu prawica jest bardzo wyrozumiała.
Chciałbym podziękować za wrzutkę, bo dopiero teraz zobaczyłem jak wyglądała "impreza" z okazji 11 listopada (koledzy mówili, że był burdel, ale mieszkam teraz w Edi i niestety mam mały kontakt z polską prasą).
Co do marszu: Ja bym na te wszystkie antify, nopy i kiboli nasłałbym WOJSKO jak amerykanie na manifestacje hipisów w latach 60'tych i jak wielki myśliciel narodu Sowieckiego (zdjęcie poniżej) w 1953 nasłał na strajkujących Niemców (dobra, wiem że umarł 3 miesiące przed strajkiem, ale załóżmy, że to jego spuścizna )
PS: nie biorę odpowiedzialności za moje posty
Co do marszu: Ja bym na te wszystkie antify, nopy i kiboli nasłałbym WOJSKO jak amerykanie na manifestacje hipisów w latach 60'tych i jak wielki myśliciel narodu Sowieckiego (zdjęcie poniżej) w 1953 nasłał na strajkujących Niemców (dobra, wiem że umarł 3 miesiące przed strajkiem, ale załóżmy, że to jego spuścizna )
PS: nie biorę odpowiedzialności za moje posty
ja pierdole idioci, idioci wszędzie pokażcie mi filmik gdzie policja biega i prowokuje? wy imbecyle jakbyście dostali racą w mordę albo pod nogi to czekalibyście aż wam się nogi zaczną jarać czy odrzucili byście?
policja powinna używać ostrej amunicji na tą hołotę!!!
xts napisał/a:
"nie wolno nikomu atakować policji! Nagrywać, nie atakować!"
o co chodzi w tym zdaniu? żeby nagrywać policje, która wściekle i prowokacyjnie atakuje tłum biednych ludzi?
Tłum biednych ludzi? Być może takowym też się dostało, ale tylko z powodu tego, że wśród tych "biduli" znalazły się niedojeby kibolskie, które tylko węszą takie okazje do burdy. Widać wyraźnie, że kto mądrzejszy odchodził dalej, omijając całą akcję, a nie stał i kręcił telefonem rządny wrażeń. Kusił los? Jak najbardziej.
Policjant też człowiek. Nie jest od tego, żeby go gnoić i traktować jak szmatę. Praca jak praca. Każdy ma granice. Nikt by nie stał spokojnie, jakby mu się, w przenośni, "pluło w twarz"...
Dobry moment pokazujący wiele- Policja wraca do szyku a banda zjebów rzuca kamieniami i racami wygłaszając swoje ambitne hasła JP. Zdejmij swój szaliczek i powiedz to z odkrytą twarzą, chojraku. Gość przez megafon głos zdziera prawie, sam chyba cierpliwość traci, ale nie docierają do takich łebków słowa "nie prowokować", dlatego pałą przez plery raz drugi, to może rozumu się nauczy w końcu. Albo od razu kula w łeb to pożytek dla społeczeństwa będzie przynajmniej.
Za rok zamiast policji wojsko postawić. Ciekawe, czy będą tak skurwiele cwaniakować.
Nie ma co komentować, bo piątej strony komentarzy nikt już nie czyta.
Ciekawe czy na wojnie, by też tak kozaczyli.
Nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć, może mamy buntowników ,którzy wyjdą na ulice jak będzie się działo jeszcze gorzej w naszym kraju..
Nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć, może mamy buntowników ,którzy wyjdą na ulice jak będzie się działo jeszcze gorzej w naszym kraju..
wstyd jakiego mało co się w tej naszej Polsce dzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów