18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
S................a 2013-06-29, 19:26
na koniec się wyjaśnia o co chodziło. są zbliżenia na poważne uszkodzenia śniegu. sprawa powinna trafić do prokuratury.
Zgłoś
Tafariel 2013-06-29, 19:33 1
Oj a tam dalej zima :/

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
tranzystor 2013-06-29, 19:49 6
Czego się po takim ubolu spodziewać? Z nudów odpierdala, to szuka problemów na siłę.

Zgłoś
Patrysio 2013-06-29, 20:01
i beda tak caly czas stac i pierdolic...

hehehe
Zgłoś
dlancer 2013-06-29, 20:02 1
Jeszcze młot na końcu się przyznał ze ją udeżył ale nikt tego nie widział xD
Zgłoś
p................a 2013-06-29, 20:03
zalosne takie ubeki
Zgłoś
a12b 2013-06-29, 20:07
wydaje mi sie, że dziadek z babcią za odśnieżanie chodnika odpowiedzialni, a oni fure im zostawili i nie mogli odśnieżać,a dodatkowo im śnieg zrzucili na chodnik, że więcej roboty. Tak to wygląda, ale czy na pewno to nie mam pojęcia
Zgłoś
Marsto 2013-06-29, 20:09 2
Lubie te Polskie akcje
Zgłoś
tranzystor 2013-06-29, 20:11
a12b napisał/a:

wydaje mi sie, że dziadek z babcią za odśnieżanie chodnika odpowiedzialni, a oni fure im zostawili i nie mogli odśnieżać,a dodatkowo im śnieg zrzucili na chodnik, że więcej roboty. Tak to wygląda, ale czy na pewno to nie mam pojęcia

Tak, czy siak, nic nie zwalniach ich z kultury i szacunku dla innych ludzi. Mogli grzecznie zwrócić uwagę, a nie wkurwiać kobietę, która chce wyjechać.
Zgłoś
Al-Yazir_Ima_Fhatti 2013-06-29, 20:17
Uno 1.3 Turbo
Zgłoś
Aspiryna92 2013-06-29, 20:44
warszawiaki - społeczniaki! hej! hej! hej!
Zgłoś
winyl 2013-06-29, 20:51
Mam taką kurwę w bloku naprzeciwko. Są dwa bloki, a między nimi podwórko. Na owe podwórko wychodzi klatka jednego bloku (drugi blok ma wyjście na drugą stronę i też ma mały parking). Zawsze jak staję na parkingu między blokami, to pierdolnięta cieciowa z bloku wychodzącego na parking się przypierdala, że staję na ich parkingu i mam wypierdalać bo zadzwoni po straż miejską.. Pojebane te ludzie. Ale to Legionowo, więc nie ma się co dziwić.
Zgłoś
giboN31 2013-06-29, 20:58
Ale wieś, dobrze że mieszkam daleko od "stoleicy"
Zgłoś
lobominator 2013-06-29, 21:06
No i puścił stary rezus w internety.
Zgłoś
mscicielzLitwy 2013-06-29, 21:08
koles jest popierdolony, nagrywa ludzi, wrzuca ich do neta pokazujac ich twarze. jaki nic mozna smierdziela zaskarzyc i niech placi smiec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów