nie dziwię się, że komentarze na yt pod oficjalnym teledyskiem są wyłączone . przecież to jedno z największych ścierw w dziejach polskiej muzyki. ale nie straciłam wiary w ludzi jak zobaczyłam oceny "rolowania" na yt .
brak myśli wiodącej.Ja nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest chujowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przechujowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zjebany jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Natasza daj spokój
Lubię gifyJa nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest chujowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przechujowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zjebany jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?
No proszę Cię, jest wiele gównianych piosenek, ale ostatnimi czasy ta bije na głowę wszystkie muzyczne badziewia wyprodukowane w Polsce - chociażby tekstem. No, ale Janusz kazał więc..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów