18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
stabilo19 2014-01-15, 13:43 295
Zgłoś
cieslikowy 2014-01-15, 13:48
kurwa nawet ta przeróbka mnie wkurwia patrzę na tą typiarę...
Zgłoś
d................5 2014-01-15, 14:10 4
stabilo19 napisał/a:

Obrazek

Zalogowałem się żeby dać piwo
Zgłoś
truskawkowabuba 2014-01-15, 14:26 41

nie dziwię się, że komentarze na yt pod oficjalnym teledyskiem są wyłączone . przecież to jedno z największych ścierw w dziejach polskiej muzyki. ale nie straciłam wiary w ludzi jak zobaczyłam oceny "rolowania" na yt .

brak myśli wiodącej.
Zgłoś
elda1987 2014-01-15, 14:33 1
ok, a teraz tak serio- teledysk nie byłby taki zły sam w sobie, gdyby nie ten chujowy tekst i muzyka z dupy (oryginalny, nie pan węgorz). Rozumiem, co próbowała Nataszka ze swoim mężem przekazać, ale kurwa... ten tekst i melodia...
Zgłoś
ichno 2014-01-15, 15:03
dziki takiemu kawałkowi że niby ścierwo takie portale ją promują
Zgłoś
RapujacyToster 2014-01-15, 15:45 26
adminek napisał/a:

Ja nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest chujowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przechujowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zjebany jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Natasza daj spokój

Lubię gify
Zgłoś
thomi453 2014-01-15, 16:35
Natasza, daj już se spokój
Zgłoś
Insaner 2014-01-15, 16:35
adminek napisał/a:

Ja nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest chujowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przechujowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zjebany jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?

No proszę Cię, jest wiele gównianych piosenek, ale ostatnimi czasy ta bije na głowę wszystkie muzyczne badziewia wyprodukowane w Polsce - chociażby tekstem. No, ale Janusz kazał więc..
Zgłoś
kefir121 2014-01-15, 16:56
ponakurwiałbym z urbanska
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów