📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze się ludziom nie znudziły te przeróbki z węgorzem?
zawsze możesz zaryzykować posłuchanie oryginału na YT
Ja nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest chujowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przechujowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zjebany jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?
@up
tam dupy były lepsze
tam dupy były lepsze
urbańska to taka szmata tvp, tańczy, śpiewa, aktorzy, pewnie i loda zrobi jak trzeba...
z gówna bata nie ukręcisz...
Mowa o oryginale. Bo autora przeróbki trzeba nagrodzić zgrzewką browca
Ale w sumie czego się spodziewacie? Ludzie mają śmietniki zamiast mózgów to i śmieci im się do nich pakuje.
Mowa o oryginale. Bo autora przeróbki trzeba nagrodzić zgrzewką browca
Fapałem do niej gdzieś w 2009-2011 jak leciała "Przebojowa noc" czy coś takiego.
ten kawałek będzie pamiętany zawsze jak ten z Requiem for a Dream tylko ten da zawsze +100 do zajebistości filmiku
Chujowy oryginał, chujowa przeróbka, wszystko chujowe <cebula>
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów