Ale już nie będzie, bo nie żyje. Neenah, Wisconsin
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Neenah, Wisconsin
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie pierdolą się w tańcu
szkoda że ten body cam zawsze tak chujowo pokazuje moment strzału. Ale szkoda że tak mało w niego wpakowali
To się nazywa utylizacja śmieci zagrażających normalnie pracującym dobrym ludziom. Prawidłowo nie pierniczyć się.
Nie mogli poczekać, aż wyjdzie? Tak ot wygląda jak jakaś egzekucja i szkód przy tym narobili.
Kubaeinstein napisał/a:
Nie mogli poczekać, aż wyjdzie? Tak ot wygląda jak jakaś egzekucja i szkód przy tym narobili.
Na zewnątrz szczególnie mało szkód by na robili, gdyby strzelili w instrybutor
Kubaeinstein napisał/a:
I dali czas na wzięcie zakładnika ?
Nie bawią się z nimi, widziałem to w TV - policjant zastrzelił go od razu, trafiając 4 razy mu w łeb, tułów i kończynę. Na dodatek był naćpany. Policjant go zastrzelił dopiero jak ten wyjął pistolet, więc nie mówcie o egzekucji, naćpany i uzbrojony śmieć jest niebezpieczny i zasłużył na śmierć.
W TV wspominali, że policja najpierw upewniła się, że na stacji benzynowej będzie tylko pracownik, a potem wjechali na pelnej i ukatrupili śmiecia. Był poszukiwany za narkotyki i po sekcji zwłok wyszło, że był naćpany.
W TV wspominali, że policja najpierw upewniła się, że na stacji benzynowej będzie tylko pracownik, a potem wjechali na pelnej i ukatrupili śmiecia. Był poszukiwany za narkotyki i po sekcji zwłok wyszło, że był naćpany.
test044 napisał/a:
Był poszukiwany za narkotyki i po sekcji zwłok wyszło, że był naćpany.
Z jednej strony, jak naćpany to pewnie te narkotyki dla własnych potrzeb, ale napędzanie rynku dragów w USA to napędzanie dostawców, czyli karteli w ameryce południowej, co tam się dzieje to pół harda zasypane. Także jednego odbiorcę mniej zawsze na plus.
Przez te jankeskie ściany to pewnie przeleciało i jeszcze ze 2 domy wyczyściło po drodze z 5.56.
Machol napisał/a:
Nathan Briese
to był diler. chwilę przed wjazdem sprzedał policjantowi jakieś narkotyki, reszta na video
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów