📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dowciapne w chuj. A tym bardziej że w Warszawie rodowitych Warszawiaków jak na lekarstwo. Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.
Dam piwo, to może wyjdzie na główną i będę mógł sobie poczytać te spiny w komentarzach .
-Jak nazywają się mili, uprzejmi ludzie w Warszawie?
-Przyjezdni.
-Przyjezdni.
Moje marzenie się spełniło! Co prawda nie w tej kolejności co oczekiwałem - najpierw miał być wybudowany mur a potem miało dopiero zalać. No cóż dobre i to (piszę Ą i Ę bo warszaFFka się przyczepi jaki żem wieśniak, gdyż boję siĘ że wychędożą mniĘ ) ciąg dalszy spinki!
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Płytki żarcik. Śmieszny jak topielec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów