📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bodzio667 napisał/a:
Łabędzie to niebezpieczne sukinsyny.
A ....ukąszenia łabędzia są bardzo bolesne.
Taki mocny, bo na brzegu? W wodzie by mu łabędź wpierdolił i skończyłoby się kozaczenie.
Ale jest jeden sposób na te łapczywe harpie. Bierzemy zyłkę, i zwykły wedkarski haczyk. Nadziewamy na haczyk chleb i wabimy łabedzia. Jak się złapie trzeba tylko szybko łeb ukrecić schować za pazuchę i w domu oprawić.
Ale jest jeden sposób na te łapczywe harpie. Bierzemy zyłkę, i zwykły wedkarski haczyk. Nadziewamy na haczyk chleb i wabimy łabedzia. Jak się złapie trzeba tylko szybko łeb ukrecić schować za pazuchę i w domu oprawić.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Co ten komentator xdd
W Krakowie niestety ich coraz mniej. Ukry szybciej dopływają do chleba.
koxu42 napisał/a:
poligon6 łabędzie są pod ścisłą ochroną sukinsynu
Teraz zapraszamy na safari tam tez dasz rade
Ale zajebał skrecza jak Bonzo
2:43 najlepsza akcja ! przypomniał mi sie film z naszym rodakiem i aligatorem - ''Polak karmi aligatora w USA''
koxu42 napisał/a:
poligon6 łabędzie są pod ścisłą ochroną sukinsynu
No to przecie pisze, że trza szybko łeb ukręcic i pod pazuchę, żeby nikt nie widział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów