📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Sprawa dla Ziobro
Jak topi skoro nadal nagrywa.
Łabędzie to niebezpieczne sukinsyny.
Zrobiłbym to samo w zagrozeniu życia moich dzieci.
A może ten mu wyruchał żone a ten co chciał rozjebać jaja to mąż żony, który chciał dokonać aborcji?
O stary teraz to mi zaimponowales. " z kopa dostales to zaraz inaczej?". Pamietam jak taki skurwiel zatakowal mi psa. Chuj tak dlugo go atakowal, ze mialem problem z rozdzieleniem. Skonczylo sie na tym, ze tez mu kopa sprzedalem i odplynal.
Do jego gniazda! Tylko jego laska wie, czy to naprawdę jego! A może właśnie młody szedł do swoich jajek bo się starej pruchwie zachciało młodego samca
-Ernest Hemingway
Szpila teraz ornitologiem zostal?
Piweczko dla naszego mistrza wagi ciezkiej
Piweczko dla naszego mistrza wagi ciezkiej
Czytała Krystyna Czubówna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów