📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
My chyba w DNA mamy zapisane zwroty "ja pierdole" "o kurwa"
Bez "ja pierdole" w slow motion?
o Olsztyn- hopa dajtki, jeden z ladniejszych dzwonów jakie widzialem na żywo.
"eeeejjjj a gdzie fruwające ciała...?" właśnie ? I czemu on nie przyjebał centra w tych ludzi co się tam gapią ? Chociaż kogoś tam niby jebną ale to nie do końca jest to o co mi chodzi.
Zastanawiam się, po chuj te pały zawsze stoją na tych najtrudniejszych bądź najszybszych odcinkach ?!?!?! Uwielbiam patrzeć jak 30 takich skurwysynów przelatuje nad drzewami bądź rozrywa się na kawałki od uderzenia, miażdżenie też jest spoko !!! Pierdoleni "kibico-gapie" szutru kurwa !!!
666mario666@
Po to się chodzi na te wyścigi aby właśnie takie coś zobaczyć, zrozum
Po to się chodzi na te wyścigi aby właśnie takie coś zobaczyć, zrozum
No i najlepiej po zewnętrznej się ustawiać
prozal napisał/a:
eeeejjjj a gdzie fruwające ciała...?
Idź wypierdol matke przez okno, bedziesz mial fruwajace ciała.
anyplny napisał/a:
3/4 filmu w slow motion
Jakby Ci to wytłumaczyć, film w normalnej prędkości trwa x sekund, slow motion powoduje, że (uwaga, uwaga) dana scena trwa dłużej czyli np. 3x sekund, w takim wypadku puszczenie najpierw normalnej prędkości a potem tego samego w slow motion daje x + 3x = 4x sekund, zatem część w slow motion zajmuje wtedy 3x/4x = 3/4 fimu. TADAAAM.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów