18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................O 2017-05-04, 22:38 18
klepie po plecach, gratuluje wyniku
Zgłoś
koliberk 2017-05-04, 22:44
No tak bylo w latach 80. Teraz nie wolno przyjebac, to rosnie nam gimbaza czy inne pojeby.
Zgłoś
Piridais 2017-05-04, 22:48
koliberk napisał/a:

No tak bylo w latach 80. Teraz nie wolno przyjebac, to rosnie nam gimbaza czy inne pojeby.

A przyjeb to zostanie przyczepione do ciebie piętno oprawcy kary pieniężne i odsiadka, to chore jest, dziecko ma więcej praw od rodzica teraz, dużo większe.

Jeszcze trochę i będzie strach dzieci planować. -.-
Zgłoś
M................e 2017-05-04, 23:22 17
Jak nauczyciel nie potrafi wytłumaczyć a ucieka się do przemocy to nic nie usprawiedliwia oprawcy przed obrona konieczną ze strony atakowanego.
Zatrudnia się beztalencia ze związków zawodowych wyjebać się tego gówna nie da albo zwykłe kolesiostwo mnóstwo w szkołach w Polsce jest takich postkomunistycznych nauczycielów debilów.

I nawet jak dzieciak jest patusem dużo więcej na psychikę działa publiczna kara jak sprzątanie gówien po psach w czasie przerw albo zostawanie po lekcjach na dodatkowe zajęcia i wzywanie rodziców wtedy wpierdol w domu murowany a nauczyciel ma czyste ręce.
Zgłoś
X................i 2017-05-04, 23:35 23
Zaraz się zlecą (a nawet już zlecieli) fanatycy bicia dzieci przez nauczycieli Kurwa, czasami mam wrażenie, że napisanie na sadolu o tym, że rodzice/nauczyciele was bili, to wasza jedyna rzecz, którą jesteście w stanie się pochwalić

Mówcie co chcecie, ja bym taką starą flądrę ładnie w dzban walił jakby mnie zaczęła bić
Zgłoś
P................M 2017-05-05, 0:36
Z bachorami trzeba ostro, bo inaczej na łeb człowiekowi wlezą!!! Brawo dla tej Pani
Zgłoś
człowiek_zły 2017-05-05, 1:08 5
Gdyby jakaś skurwiała nauczycielka moje dziecko uderzyła to łeb bym jej rozjebał. Dziecko to własność rodziców i tylko oni mają prawo je bić.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-05-05, 2:15 1
^up dziecko to własność państwa i nikt nie ma prawa go bić.
Zgłoś
s................a 2017-05-05, 3:03
za bite dziecko zawsze piwo
Zgłoś
WakeUpDead 2017-05-05, 7:26 10
Bawi mnie jak czytam wysrywy kolektywistów i komunistycznych pojebów co gadają, że dzieci trzeba bić w szkole to się czegoś nauczą. Szkoła jest tutaj dla naszych dzieci, a nie one dla niej. To my płacimy podatki na te gówno.
Wyobrażacie sobie żeby w kapitaliźmie z prywatnymi szkołami na modłę Korwina ktoś bił dzieciaka? Nie, bo tam płatność jest bezpośrednia i każdy wie dobitnie, że szkoła wykonuje usługę dla klienta. Ale dla zakompleksionych kultem pańśtwa i wychowanych za PRLu polaczków jest to kosmosem, że dziecko jest ważniejsze od nauczyciela.
BO JEST KURWA. Rynek jest dla nas. A system szkolny wymyślił przebrzydły kolektywista Bismarck.
Zgłoś
łączemetale 2017-05-05, 15:09 1
Pani po kursie leczenia adhd,brakuje w polskich gimnazjach takich fachowców
Zgłoś
exfon 2017-05-05, 15:34
Aaaa dupa, powinno sie bic, ale nie za to ze sie ktos slabiej uczy.
Jak sie dzieciaki bija miedzy soba, albo ostro zle zachowuja, to po tylku powinien dostać. Nikt nie mowi przeciez o katowaniu dzieci.
Bez tego macie pozniej 10 latka, który bedzie do 2x starszych z morda lecial.
Zgłoś
wesou 2017-05-05, 17:45
Jestem ciekaw ile z sadystycznych ojców poleciałoby do takiej nauczycielki, gdyby dowiedzieli się, że ich syn/córka dostali listwę od nauczyciela.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem