📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie nie płacą abonamentu i niesety mamy takie efekty. Bieda Panie!
chuj mnie to obchodzi.płacę dziwce przy A2 50 zł za anal i nie myślę jaką średnice ma mój chuj jak ładuję ją w dupę-myślę że ładuje w dupę Pamelę Anderson
wilkoala napisał/a:
To program edukacyjny na którą klasę liceum?
To ta osławiona "facetka z przyry"?
Nie zobacze, nie uwierzą, proszę o źródło.
Dziś na matematyce dla 7 klasy był BŁĄD pani mówiła że z mnożenia liczby ujemnej z liczbą dodatnią wynik będzie o zgrozo DODATNI.....
Jej bocian nie przyniósł ona wypadła osłu spod ogona.
Mówi jakby się zbuchała. Poza tym jak patrzę na tych mocarzy intelektu to mi ręce opadają, ktoś w ogóle weryfikuje te bzdety zanim podadzą to w tv?
Codziennie myślę że ten kraj nie może już niżej upaść. Niestety PiS drąży niżej i niżej każdego dnia. Pogodziłem się z tym że tu zawsze będzie chujowo bo Polacy po prostu są tacy byle jacy.
Kurwa mieliśmy taka szansę na bycie normalnym krajem... Zabór niemiecki i austriacki. Wszystko szło ku dobremu. To się polactwu zachciało wolności... I sobie zbudowali wolny trzeci świat.
Kurwa mieliśmy taka szansę na bycie normalnym krajem... Zabór niemiecki i austriacki. Wszystko szło ku dobremu. To się polactwu zachciało wolności... I sobie zbudowali wolny trzeci świat.
vod.tvp.pl/video/szkola-z-tvp-klasa-6,matematyka-31032020-lekcja-2,47332678 wskaż minute w której jebnął tego byka bo oglądam i nie widzę
outsidethebox86 napisał/a:
Mówi jakby się zbuchała. Poza tym jak patrzę na tych mocarzy intelektu to mi ręce opadają, ktoś w ogóle weryfikuje te bzdety zanim podadzą to w tv?
Musieli na szybko wymyśleć cokolwiek,pewnie nikt po dobroci nie chcial.może jakaś szwagierka qrskiego musi się wykazać.
willoo napisał/a:
wskaż minute w której jebnął tego byka bo oglądam i nie widzę
Wydaje mi się że sadolowi sie pojebało i chodzi o sytuacje z 23 minuty. Typek skreślił 12 i nadpisał 6, ale po skreśleniu faktycznie troszeczke wyglada to jakby wcześniej było tam 10.
To tylko co roku Polskę będzie kosztować 2 mld zł czyli 20.000 tys nowych samochodów po 100.000 tys zł.Kurwa pomogły mi te lekcje z matmy liczę teraz,jak szatan
Ten pierdolony internet przez ta naukę jest bardziej zjebany niż był chodzi o przepustowość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów