Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziś, akurat na tvp3 puścili cykl z zadaniami matematycznymi. Prowadzący wykonywał "skomplikowane" działanie na ułamku, gdzie 10/2 postanowił sobie skrócić i wyszło mu 6/1 Zaliczył falstart, ale brnął dalej ze złym wynikiem. Że nikt się nie zorientował i puścili to gówno. Już wiem kim są ci rządowi ekonomiści i skąd ich optymistyczne prognozy.
Tak się składa, że z ciekawości obejrzałem cały odcinek i jest tam działanie na ułamku tylko 12/2 więc kolego radzę się wybrać do okulisty albo słuchać ze zrozumieniem.
wskaż minute w której jebnął tego byka bo oglądam i nie widzę
22:35
A 11 przecież ma parę, bo 1 i 1 to para ! Para liczb jedynkowych!
To tylko co roku Polskę będzie kosztować 2 mld zł czyli 20.000 tys nowych samochodów po 100.000 tys zł.Kurwa pomogły mi te lekcje z matmy liczę teraz,jak szatan
Tobie by się przydały. 20.000 tys. 20.000.000 czyli dwadzieścia milionów, a 100.000 tys. To 100.000.000, czyli sto milionów
To są poważni dziennikarze zajmujący się na codzień produkcją dla dorosłych
Poważnie dziennikarze na TVP. Co jeszcze mądrego nam powiesz?
Opowiedz nam jeszcze o cnotliwych kurwach, uczciwych złodziejach i księżach którzy nie jebią dzieci.
dawno nic mnie tak nie zniesmaczyło, jak ta "szkoła tvp"
Tak ucza te nieroby które chca zarabiac po 5 koła! Braki w wiedzy, błędy merytoryczne i czerstwy przekaz!
Muszą myśleć o swoim elektoracie, gdy ten 60-70 plus już wymrze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów