śmiertelny wypadek na autostradzie to dla niejednego nie lada gratka dla zwolnienia celem wykonania zdjęcia czy pogapienia się na akcję porządkową. Ile razy ja strąbiłem idiotów którzy zwalniają i patrzą na powyginaną blachę powodując korki...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
przetłumaczy ktoś z diabelskiego na nasze?
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Niestety takie czasu.... wszystko trzeba nagrac albo zdjecie zrobic ...niech zona grazyna zobaczy i pewnie janusz swoje madrosci prawi przy pokazywaniu zdjecia ``trzeba bylo tak szybko nie zapierdalac``z usmiechem na twarzy.
Velture napisał/a:
Pojedź do warszawy to co 2gi ma blachy EL, DW, ELA, WGM itp... a każdy powie, że warszawiak. Rodowity z dziada pradziada od 2 lat w warszawie mieszkający
Ty tak na poważnie? Ja pierdole... Na każdej rejestracji masz skrót od kraju.. jasny chuj, zabłysnąłeś..
KlinikaAborcyjna napisał/a:
przetłumaczy ktoś z diabelskiego na nasze?
Jebne z angielskiego, bo ładnie mówi. Podchodzi i pyta kierowcy skąd jest, ponownie pyta czy chce zobaczyć martwych ludzi i zaprasza go do oglądania z bliska i cykniecia fotki. Oczywiście kierowcy wymiękają, ze już nie chcą, bla bla bla, mandacik za robienie fotek z samochodu, i powinien się wstydzić.
DW to Wrocław, bez którego nie istniałaby ta obesrana, skurwiona stolica. Wrocław rozebrano, aby wybudować warszawską wiochę od nowa. Więc szanuj przyjezdnych z nad Odry.
O co się pultasz?
Przecież 100% składu Wrocławia to przyjezdni zza Buga…
Bydlęcymi wagonami zwiezieni w czasie Akcji Wisła, a Ty się bulwersujesz jakby Ci kamienicę dziadka rozebrali…
A pretensje co do decyzji skąd cegły kraść kieruj do Moskwy.
A mandacik za spowodowanie zagrożenia jak najbardziej na miejscu. Jak mało co wkurza mnie to, że jest wypadek na autostradzie w przeciwnym kierunku, a na lewym pasie prędkość spada do patrolowej, bo 'dziennikarze społeczni' muszą to uwiecznić…
Dzięki nim mamy ten serwis.
Zorganizujmy zrzutkę
Zorganizujmy zrzutkę
założylem na helpmeup zrzutkę na wypłatę dla terrorysty który palnie w warszawie bombkę .jest już 20 tysięcy-pomóżcie .oczyścmy ten kraj.
mesjasz19 napisał/a:
Polen , Polen?
Jebany nazista, ciągle coś do nas mają.
Noszą wysoko dupy bo mają najbogatsze państwo w Europie i są eksporterami praktycznie wszystkiego o bardzo wysokiej jakości. Po 1989 r. nasi niestety chcąc nie chcąc jeździli tam zawsze na budowę, ogórki albo kraść samochody. Do tego dolicz alkohol za kierownicą i stereotyp gotowy. Wygrali z nami na każdym polu i na pocieszenie mamy tylko legendę Husarii, AK itp. Dlatego sobie tak swobodnie gada "Polen, Ungarn itp".
"why do you make pictures" - mówi się why do you take pictures
Skąd ta nagła wrażliwość po gazowaniu żydów i polaków?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów