Nie jestem PiSowcem, ale tutaj Jarek poleciał pięknie . Już nie chodzi o poglądy, Palikot kazał się Polakom wyrzec polskości, z resztą sam ją sprzedaje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Burak i chuj z tego Jarka. Niech juz wypierdala z polityki na dobre ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Hmmmmm, jakby mu podał rękę to by było "jebany komuch, patrz jaką szopkę z palikotem urządza, zmarłego brata mu obraża, a teraz się witają jak gdyby nigdy nic", jak mu nie podał to jest "ja pierdole jaka szopka, przecież wiadomo, że oni wszyscy są w układzie, a on teraz odpierdala, że niby mu ręki nie podaje". <mózg rozjebany>
Co prawidlowo? Gdyby jarek nie byl zwyklym umyslowym cieciem. Gdyby nie wywyzszal sie, swojej partii i smierci swojego brata-kaczora... Gdyby nie zwolywal popaprancow spod znaku "szukamy krzyza" na plac i nie chcial chowac truchla swojego mini-braciszka jak jakiegos zasluzonego w bojach herosa to by nikt po nim nie cisnal.
Jeden lepszy od drugiego..
Jeden lepszy od drugiego..
Nie podając ręki w takim momencie jak ten, to moim zdaniem zniżenie się do tego samego poziomu, jaki to prezentuje Palipies. Widać jaki zadowolony z siebie matoł. Pewnie tętno 200 na 100.
Tak swoją drogą, to w sumie CHUJ mnie to boli, czy mu podał rękę czy nie. Bardziej boli mnie fakt, że tacy ludzie władają naszym krajem. To chyba najbardziej demotywujące...
Tak swoją drogą, to w sumie CHUJ mnie to boli, czy mu podał rękę czy nie. Bardziej boli mnie fakt, że tacy ludzie władają naszym krajem. To chyba najbardziej demotywujące...
jebać palikota - pierdolona lewacka kurwa
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
koreapłn napisał/a:
ale on musi mieć kompleksy!!
Nie mniejsze od twojego ojca ktory jak widać musiał ruchnąć owce by spłodzić takiego barana jak ty
Ja bym się tam cieszył na miejscu Palikota, kontakt z Wielkim ( ) Wodzem skutkuje chorobą psychiczną (patrz: Agent Antek, Krystyna Zawsze Dziewica).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów