Nie jestem PiSowcem, ale tutaj Jarek poleciał pięknie . Już nie chodzi o poglądy, Palikot kazał się Polakom wyrzec polskości, z resztą sam ją sprzedaje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przywitał się tylko z komuchami
oboje siebie warti.
Nie jestem zwolennikiem PiSu, lecz brawo dla Jarka. Czy wy też podajecie rękę komus kto na was pluje?
Niestety zaściankowość jest raczej nie do wytępienia z polskiego narodu.
A ja bym najchętniej cały ten pierdolon* rząd zwolnił w pizdu i powołał nowy ludzi rzetelnych i rozważnych bez debili itp.
osa79 napisał/a:
mały, chory psychicznie człowieczek którego czas mija... smutny obraz upadku człowieka
Smutny obraz lewaka, który jako jeden z 12% społeczeństwa nabrał się na legalizacje pedalstwa i narkomanii.
...jebać konusa !! Tfu !! PiS w PiSdu i tyle w temacie
@koreapłn
Mylisz pojęcia: lewak != lewicowiec. Lewak może nie być nawet lewicowcem, a lewicowiec często z lewakiem nie ma wiele wspólnego. Millera ciężko lewakiem nazwać(co najwyżej stary, chytry komuch), chociaż ostatnio próbuje lewakować bo na lewację jest wzięcie. SLD nie ma programu, a wiadomo, że do sejmu to by się chciało...
Mylisz pojęcia: lewak != lewicowiec. Lewak może nie być nawet lewicowcem, a lewicowiec często z lewakiem nie ma wiele wspólnego. Millera ciężko lewakiem nazwać(co najwyżej stary, chytry komuch), chociaż ostatnio próbuje lewakować bo na lewację jest wzięcie. SLD nie ma programu, a wiadomo, że do sejmu to by się chciało...
bd258 napisał/a:
A ja bym najchętniej cały ten pierdolon* rząd zwolnił w pizdu i powołał nowy ludzi rzetelnych i rozważnych bez debili itp.
Patrzcie go ku**a! Remedium na bolączki narodu znalazł!!
Nie podał ręki i dobrze. Jak ktoś wcześniej słusznie zauważył... czemu miałby witać się z kimś, kto wypowiadał się o nim w taki sposób. Zachował się przynajmniej szczerze.
Pierdolcie sobie na Kaczyniaków, nie jestem zagorzałym PiS'owcem, ale prawda jest taka - że we dwóch byli zajebistymi strategami, mieli ciężką rękę i słowa, co się ceni u przywódców, pizdeczki psioczą na nich bo się boją takich ludzi. Dziś macie Rudego, Palikota i panoszących sie pedałów, gender i inny "cywilizacyjny" syf. Teraz gdy w Europie może jebnąć wojna takie mózgi by się przydały, Lech miał łeb żeby wysunąć wojska do Gruzji, dziś widzimy tego owoce, jestem pewien że lepiej by się spisał niż wąsaty Komor. Jeśli chodzi o wojenną politykę zagraniczną, spisywali sie dobrze, nie dawali się uprzednim najeźdźcą Polski, pamiętali co nam wyrządzili. Lewaki ofc. pierdolili "są inne czasy, nie żyjmy przeszłością i nienawiścią, posuwajmy się do przodu" Tak, kurwa teraz macie przykład jakie są inne czasy u ruskich, jebane lewackie mięczaki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów