No i kurwa prawidłowo. Za te chamskie odzywki do niego (zadzwoń do brata) powinien dostać jeszcze w mordę.
a czemu nie chciał zadzwonić?
youtube.com/watch?v=SqvUVM9PERA&feature=youtu.be&t=18s
"No i za to z tobą wypije"
Rozumiem, że pajac mógł go wcześniej znieważyć, ale na takim szczeblu powinien dawać przykład jak przekonać do swoich racji, zyskać najlepszy kompromis. Przez takie zachowanie nikogo nawet nie obchodzi po co się spotkali tylko komentują gest (skrajnie pozytywnie lub negatywnie i raczej nie zwiększa to liczby jego zwolenników)
"(..)Skreśliłeś palikota by se móc palić topa,
tymczasem ganja nielegalna, a w sejmie siedzi ciota!"
Chuja warci obaj, reprezentują ten sam, niski poziom dyskusji (chociaż inne tematy) i przynajmniej publicznie powinni się przywitać (chociaż piątkę przybić albo tzw. żółwika)
Pozdrawiam
Masakra. Komuchowi grabe podaje i go nie razi. Wszyscy oni siebie warci.
To nie jest 'podwórko' żeby strzelać i pokazywać fochy[...]
"(..)Skreśliłeś palikota by se móc palić topa,
tymczasem ganja nielegalna, a w sejmie siedzi ciota!"
[...]przynajmniej publicznie powinni się przywitać (chociaż piątkę przybić albo tzw. żółwika)
Pozdrawiam
Co za przygłup, ja pierdole. Pierdolony gimbus naoglądał się Obamy...
Albo jesteś jebanym jedynakiem, który ssał cyca do 15 roku życia od matki, albo nie wiesz co znaczy BRATERSKA miłość i szacunek. Postaw się na jego miejscu i dopiero pierdol farmazony, bo nawet gdyby był to sam kurwa prezydent, czy kurwa Bóg, który obraża mojego, (zmarłego) rodzonego brata - nie podałbym mu ręki. Masz myślesznie komunistycznego, sprzedajnego śmiecia.
wszystkim gimbo-gowniarzom, ktorzy twierdza, iz owy kaczor miniatura jest cool i elo, chcialbym powiedziec jedno. nie jestem fanem tuska ale szczypiorki takie jak wy nie pamietaja rzadow jarka i jego zimnego brata (co swego czasu wywolywalo salwy smiechu na calym swiecie, gdy obywatele innych krajow dowiadywali sie, ze dwa najwazniejsze stanowiska w polsce zajmnowane sa przez dwoch takich samych malych czlowieczkow). byliscie zwyczajnie zbyt mlodzi, by cokolwiek rozumiec, a dzis uwazacie sie za prawych patriotow gardzacych Unia, bo tata wyjechal pracowac za granice olewajac na zawsze was i wasze mamusie, pierdolac wam dziecinstwo i mentalnosc. musicie wiedziec, ze jesli jarek i ta banda oszolomow, wiecznie pierdolaca glupoty i farmazony zwyciezy w kolejnych wyborach, polska znowu sie cofnie i zmieni w kraj o jakim marza berety. bedziecie obowiazkowo zapierdalac do kosciola, napierdalac rozance, rydzyk-polo bedzie jedyna dostepna muzyka, a ten pierdolnik jak ten sadistic zostanie zlikwidowany w pierwszej kolejnosci. bedziecie zapierdalac na wawel co miesiac oddawac hold temu drugiemu, a jak nie to w pizde. ruchania tez wam zabronia! tak jak maly wodz, ktory niczym niepokalany obcowal tylko z kotem, a nago widzial tylko swoja mamusie, bedziecie walic gruche albo na nielegalu spuszczac sie do takich pieknosci jak pawlowicz albo ta druga, gruba z trwala, co wyglada jak wieprz i dalaby tylko ksiedzu.
a jesli taka polska wam sie marzy to wypierdalac na bialorus juz teraz pierdolone cebulaki!
Tym komentarzem sam uświadomiłeś wszystkim że może jesteś i starszy... i pamiętasz tamte czasy, ale nadal jesteś kretynem,
ale pierdolisz głupoty jak poparzona menda - widze że bardziej cieszysz się z pedałów i tfu- Bęgowskim panoszącemu się po rządzie - niż z tradycji i wartości tego kraju, takim śmieciom chuj w dupę po same gardło.
Tym komentarzem sam uświadomiłeś wszystkim że może jesteś i starszy... i pamiętasz tamte czasy, ale nadal jesteś kretynem, ale pierdolisz głupoty jak poparzona menda - widze że bardziej cieszysz się z pedałów i tfu- Bęgowskim panoszącemu się po rządzie - niż z tradycji i wartości tego kraju
Absolutnie się zgadzam! Nie mogę się doczekać powrotu tradycji bezpodstawnego oskarżania lekarzy, cenię sobie wartość tego kraju mierzoną wciskaniem na siłę łapówek, żeby mieć pretekst do nakręcenia afery. Ach, a jakież piękne tradycje ma PiS w rozpierdalaniu służb specjalnych i rujnowaniu polityki zagranicznej, to też koniecznie musi wrócić!
takim śmieciom chuj w dupę po same gardło.
A takimi tekstami zdradzasz swoją orientację, pedale
Tym komentarzem sam uświadomiłeś wszystkim że może jesteś i starszy... i pamiętasz tamte czasy, ale nadal jesteś kretynem,
ale pierdolisz głupoty jak poparzona menda - widze że bardziej cieszysz się z pedałów i tfu- Bęgowskim panoszącemu się po rządzie - niż z tradycji i wartości tego kraju, takim śmieciom chuj w dupę po same gardło.
to sie zdziwisz jesli ktoregos dnia, po wygranej pisu, podpadniesz wladzy chocby z tak blahego powodu, ze masz za szerokie lub za waskie spodnie. albo zapomnisz sie nisko pochylic przed sarkofagiem zimnej pamieci lecha kaczego podczas obowiazkowych obchodow smolenskiej miesiecznicy. podrzuca ci golego dzieciaka do pokoju, narobia zdjec, opublikuja i pojdziesz pierdziec, dupa ci peknie, oni poczekaja jeszcze troche abys sie pomeczyl po czym cie odjebia.
i tego ci kurwa zycze!
Co za przygłup, ja pierdole. Pierdolony gimbus naoglądał się Obamy...
Albo jesteś jebanym jedynakiem, który ssał cyca do 15 roku życia od matki, albo nie wiesz co znaczy BRATERSKA miłość i szacunek. Postaw się na jego miejscu i dopiero pierdol farmazony, bo nawet gdyby był to sam kurwa prezydent, czy kurwa Bóg, który obraża mojego, (zmarłego) rodzonego brata - nie podałbym mu ręki. Masz myślesznie komunistycznego, sprzedajnego śmiecia.
Ja pierdole człowieku jak masz problemy z wychwyceniem kontekstu to nie komentuj bo sam z siebie robisz gimbusa.
BTW. Widzę, że garściami czerpiesz od swojego idola jak wyprowadzać argumenty (vide ocena innych bez najmniejszej znajomości drugiej osoby i używane epitety najlepiej o tym świadczą)
MAM OGROMNĄ NADZIEJĘ, na całą kadencję PiS po przyszłych wyborach. Cała kadencja tej partii = jej koniec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów