Jeszcze na koncu jak probowal pokazac ze to wszystko bylo zaplanowane... staruszek poprostu chcial pokazac paka klasie i tyle.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:38
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa co to za technologia nagrywania ? ! mieliśmy już nagrywanie pionowe, nagrywanie kalkulatorem a teraz mamy kurwa nagrywanie najebanym telefonem ?
w jakim trzeba być stanie by móc obejrzeć to w należytej ostrości ? Jaki to dopalacz
w jakim trzeba być stanie by móc obejrzeć to w należytej ostrości ? Jaki to dopalacz
Chciał być fajny a teraz pójdzie siedzieć za łamanie przepisów przeciwpożarowych i obnażanie się
I właśnie dlatego nie powinno pracować się do 67.
Rozwala mnie jak chemicy wkraczają w dziedziny pirotechniki, to często kończy się nieciekawie.
Myślą schematycznie, znają związki i reakcje ale nie ogarniają że reakcja może zajść w tempie tysięcznych sekundy no i przede wszystkim - zakładaj niefart a wszystko będzie dobrze
Myślą schematycznie, znają związki i reakcje ale nie ogarniają że reakcja może zajść w tempie tysięcznych sekundy no i przede wszystkim - zakładaj niefart a wszystko będzie dobrze
@up, dobrze godosz, polać ci trza, jaka wódka lubisz?
to jest kurwa nagranie pionowe tylko rozciagniete zeby taki facet85 mogl sobie glupoty popierdolic
@up, to pozdrów również te osoby co mi dały piwka na moment sprawdzania 35
@up kurwa pozdrawiam was głąby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów