📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A teraz zapierdalaj do dyrektora po zwolnienie. A młody kutafon dalej będzie się woził.
Desmez napisał/a:
No niekoniecznie, nauczyciel też małpa, oni to mają w DNA, jak by był biały to grzecznie zbierałby wpierdol w strachu przed konsekwencjami uderzenia niggleta
skad sie kurwa biora tacy debile jak ty? jest jakies jebane miejsce, gdzie stare kurwy srają skrzepami z dupy i z tej spierdoliny wychodza takie kurwie ? zaszyj sie ruro gdzies w lesie, w mysiej norze i nie wychylaj z tej sztolni ryja, zrobisz przysługę i sobie i całej ludzkości
Widać nawet że czarnuchy nawet w tym zawodzie nie potrafią opanować malpich odruchów
a teraz sie przyjrzyjcie i astanwocie mamy tam dwoch zawodnikow i nauczyciela.
jeden czapeczka sportowy styl drugi tshirt styl geeka.
Dla mnie historia wyglada inaczej, tamten zaczal bo tak zazwyczaj sie zaczyna geek stracil kontrole w obronie
nauczyciel chcial rozdzielic. Wystarczylby zwykly blok na szyje i uspokojenie ale zadzialaly geny "alfy".
Nastepny odcinek bedzie ten w tshircie i strzelanina w szkole
jeden czapeczka sportowy styl drugi tshirt styl geeka.
Dla mnie historia wyglada inaczej, tamten zaczal bo tak zazwyczaj sie zaczyna geek stracil kontrole w obronie
nauczyciel chcial rozdzielic. Wystarczylby zwykly blok na szyje i uspokojenie ale zadzialaly geny "alfy".
Nastepny odcinek bedzie ten w tshircie i strzelanina w szkole
jak to nie kwestia tego czy może czy nie a instynktu który w małpach siedzi - nawet u tych dobrze wykształconych , bogatszych itp - natury nie oszukasz
Lol, moja siostra mocniej wali mnie po łbie swoimi dildo kiedy ją podglądam niż te pizdy na nagraniu
Akcja z koszem na śmieci miała miejsce w 2003 roku. 21 lat temu. Ale już zawsze będę o tym słuchał, kiedy jakiś kretyn będzie narzekał, że nie może w szkole bić mojego dziecka.
Wombat212 napisał/a:
A pierdolisz. Smolucha pewnie zawiesili już w wykonywaniu zawodu, a te młoda małpia pizde jeszcze do psychologa szkolnego odstawia żeby z traum wyleczyć. Zjebana Ameryka gdzie przyszłych gangusow naiwnie udają że chcą wychować jak ludzi.
to nie europa ...
buer2008 napisał/a:
Akcja z koszem na śmieci miała miejsce w 2003 roku. 21 lat temu. Ale już zawsze będę o tym słuchał, kiedy jakiś kretyn będzie narzekał, że nie może w szkole bić mojego dziecka.
Tak, od tamtego czasu nauczyciel może jeszcze mniej... Poza tym zajmij się jego wychowaniem to nikt nie będzie narzekał.
Dobra, kurwa, mam dość waszego pierdolenia jak się ta cała historia potoczyła, bo głowa mała, jak wciskacie innym te swoje kocopoły, że niby nic mu nie zrobią, bo czarny Ale po kolei, więc tak, jak niektórzy pisali (w skrócie) "chłop będzie miał lipę" no i dałbym wam link do artykulika, ale trochę gimnastyki umysłowej wam się przyda. Link do YouTube wklejam, gdzie pokazują, jak się sprawy skończyły dla typa. Karę dostał, ale wiadomo, że w PL poniósłby znacznie większe konsekwencje, w JuŁesEj posiedział krócej niż tu posiedzisz za sikanie na ścianę budynku użytku publicznego czy coś Coś jest zjebane w tamtejszych rejonach, jak cała ta sytuacja w tej szkole, ale każdy chyba z taką instrukcją, którą podaję, to będzie w stanie sam znaleźć ten wątek, więc...
Jak wpiszecie sobie "US News las vegas substitute teacher rekwon smith arrested for fight with student" to znajdziecie pełen artykuł z NYPOST, tam tez możecie obejrzeć całe zajście z innej kamery Ja jebię, jestem chyba równie pojebany, co niektórzy na tej stronie, że aż tak skrupulatnie tłumaczę tego typu prostą rzecz
youtube.com/watch?v=A2m773104DU
Jak wpiszecie sobie "US News las vegas substitute teacher rekwon smith arrested for fight with student" to znajdziecie pełen artykuł z NYPOST, tam tez możecie obejrzeć całe zajście z innej kamery Ja jebię, jestem chyba równie pojebany, co niektórzy na tej stronie, że aż tak skrupulatnie tłumaczę tego typu prostą rzecz
youtube.com/watch?v=A2m773104DU
Anal_Ogórek napisał/a:
Tak, od tamtego czasu nauczyciel może jeszcze mniej... Poza tym zajmij się jego wychowaniem to nikt nie będzie narzekał.
I bardzo dobrze, że mniej. Moje dzieci są wychowane, ale nawet gdyby, to nie jest od tego, żeby je napierdalać. Zawsze jak ktoś jest za biciem to mu proponuję wpierdol korekcyjny, skoro tak mu się to podoba.
to nie nauczyciel, tylko kiblował kilka razy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów