📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No niekoniecznie, nauczyciel też małpa, oni to mają w DNA, jak by był biały to grzecznie zbierałby wpierdol w strachu przed konsekwencjami uderzenia niggleta
A pierdolisz. Smolucha pewnie zawiesili już w wykonywaniu zawodu, a te młoda małpia pizde jeszcze do psychologa szkolnego odstawia żeby z traum wyleczyć. Zjebana Ameryka gdzie przyszłych gangusow naiwnie udają że chcą wychować jak ludzi.
Trzoda w chuj .
Za kilka dni młody zaczęli się na nauczyciela i trafi go z partyzanta
Co do naszych nauczycieli, to niestety ale ich pozycja była sukcesywnie degradowana i dochodzimy do momentu gdzie nauczycieli najzwyczajniej brakuje (tyczy się również innych zawodów jak np. pielęgniarki) . Ale spokojnie ukraińcy załatają dziurę na moment dopóki nie będzie możliwości pójścia dalej na zachód
Co do naszych nauczycieli, to niestety ale ich pozycja była sukcesywnie degradowana i dochodzimy do momentu gdzie nauczycieli najzwyczajniej brakuje (tyczy się również innych zawodów jak np. pielęgniarki) . Ale spokojnie ukraińcy załatają dziurę na moment dopóki nie będzie możliwości pójścia dalej na zachód
Desmez napisał/a:
jak by był biały to grzecznie zbierałby wpierdol w strachu przed konsekwencjami uderzenia niggleta
Chyba kurwa ty ! ulągu ! bez godności i charakteru !
murzyna jeszcze nie wyjaśniałem, ale kozi książę już się zdarzył...
Przypomniało mi się jak w gimnazjum taki typowy patol podskakiwał do naszego belfra od fizyki.
Jak mu ten nauczyciel wypierdolił lampę na ryj i kazał zapierdalać po zeszyt na patio, to do końca szkoły chodził równiej niż największe kujony.
Czasem po prostu nie ma innego sposobu.
Jak mu ten nauczyciel wypierdolił lampę na ryj i kazał zapierdalać po zeszyt na patio, to do końca szkoły chodził równiej niż największe kujony.
Czasem po prostu nie ma innego sposobu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów