18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Nauczyciel z pasją
Dee_Loc • 2013-01-03, 19:11
Poniższy film przedstawia Pana Jeffreya Wrighta. Nauczyciela w amerykańskim liceum, który nie jest zwykłym nudziarzem, a kimś kto z pasją naucza fizyki bo do tego używa wszelkiej maści ciekawych eksperymentów. Historia jego życia, ma także zainspirować młodych uczniów oraz pokazać im czym i jak wygląda sens życia. Szacunek dla gościa

Patrząc w stecz, nie mogę znaleźć nauczyciela, który choć w 1/10 z taką pasją przekazywał wiedzę
Zgłoś
Dee_Loc 2013-01-03, 21:07
kreesperss napisał/a:

Patrząc "w stecz" Twój nauczyciel od polskiego faktycznie słabo przekazywał wiedzę ;D

Jeny... literówka, a Ty się czepiasz jakbym napisał "gżegżułka"
Zgłoś
JcS 2013-01-03, 21:11 2
Czy są na sadolu jeszcze ludzie z dystansem i z cynicznym poczuciem humoru? Co jest kurwa grane? Z zabitego przez matkę niemowlaka można boki zrywać, o rozbitym na brzozie samolocie można tysiące kawałów opowiadać, kazirodztwo, sadyzm, nekro i pedofilia były zawsze pożywką tego portalu, a teraz zażartować z niepełnosprawnego w pieluszce nie można. Coś kurwa przegapiłem...
Zgłoś
meuterlitz 2013-01-03, 21:12 1
Tak samo zaczęła się historia Waltera White'a. Czekam na raka.
Zgłoś
Adulka 2013-01-03, 21:15 1
jakby nie miał niedorozwiniętego dzieciaka to by był zwykłym nauczycielem fizyki-pozdro! ot ameryka.
Zgłoś
Z................y 2013-01-03, 21:19
Rysh napisał/a:

A koleś od SciFun nie jest jakimś nauczycielem fizyki?

Ten upośledzony brat adchujstera? Chyba kpisz...
Zgłoś
Doomik 2013-01-03, 21:41
no pewnie, podniecajcie się jednym nauczycielem w stanach. W miejscu gdzie ludzie w collegach uczą się tego co my w gimnazjach. Tam program jest ułożony zupełnie inaczej, więc może i jest miejsce na takie pokazówki. Mimo że ja nie latałem na fizie na odkurzaczu z moim nauczycielem, go jak i paru innych wspominam z łzą w oczach, bo wiem, że w trudnych i biednych czasach nauczyli mnie podstaw, dzięki którym idę spokojnie przez życie. Facet z pasją - na pewno! Ale żeby linczować naszych nauczycieli porównując do niego - bezsens i chuj do dupy dla ludzi którzy to robią!
Zgłoś
starvingstalker 2013-01-03, 21:57
Są ludzie z powołaniem i są nauczyciele
Zgłoś
twardydb 2013-01-03, 22:48
tylko tam nauczyciel zabrabia 4 razy wiecej niz u nas w kraju wiec jemu sie chce
Zgłoś
jamajboy 2013-01-03, 22:57
Fajny koleś z tego Chelsea

Zgłoś
Miotla 2013-01-03, 23:34 1
Mr. White też był nauczycielem z pasją

"Znalazłem emulator, który pozwala na grę w klasyczna tekstową grę, by w to grać musisz posiadać najmocniejszy procesor graficzny WYOBRAŹNIE!'
-Sheldon Cooper
Zgłoś
PannaEwa 2013-01-03, 23:59
JcS napisał/a:

Czy są na sadolu jeszcze ludzie z dystansem i z cynicznym poczuciem humoru? Co jest kurwa grane? Z zabitego przez matkę niemowlaka można boki zrywać, o rozbitym na brzozie samolocie można tysiące kawałów opowiadać, kazirodztwo, sadyzm, nekro i pedofilia były zawsze pożywką tego portalu, a teraz zażartować z niepełnosprawnego w pieluszce nie można. Coś kurwa przegapiłem...

Tak, kurwa, przegapiłeś. A to "coś" to mózg. Zapomniałeś założyć. I nie ma za co.
Zgłoś
Akkarin15 2013-01-04, 0:14 2
Podziwiam gościa nie tylko za to, że uczy z pasją, ale także za to, jaki ma kontakt z uczniami. Według mnie uczniowie ( w tym również ja) potrzebują nie tylko samej teorii, ale także coś co ich zainteresuje, nie mówię o jakiś wybuchach, konstruowaniu bomb, ale o chociażby jakaś ciekawostka. Na przykład, nauczycielka mówi mi: ,,Był se taki kolo Bohr, imienia nie musicie znać, bo po co, no i ten, on se stworzył model atomu, teraz podyktuje jego 2 założenia i na następnej lekcji będę pytać." Kurwa, jak ja niby mam zapamiętać tego wybitnego człeka ? Mogę jedynie powiedzieć, że mało jest nauczycieli z pasją, w szkole mam jednego, natomiast reszta, robi nam wielką łaskę, że musi się męczyć 8 godzin w szkole. Jak się chce zostać nauczycielem, to chyba nie po to, żeby powiedzieć to co zaplanowane, zrobić sprawdzian i lecieć dalej... czy może się mylę ?
,,Cała sztuka nauczania jest jedynie sztuką budzenia naturalnej ciekawości młodych umysłów, by mogły one potem tę ciekawość zaspokajać." Anatol France.
I moje ulubione:
,,Mierny nauczyciel – mówi. Dobry nauczyciel – wyjaśnia. Pierwszorzędny nauczyciel – demonstruje. Wspaniały nauczyciel – inspiruje.” William Arthur Ward.
Zgłoś
kuba7575 2013-01-04, 3:42
Powiem tak w polsce sa nauczyciele co potrafią zainspirowac i tak dalej ale musza sie trzymac regul im narzuconych. Natomieast w Londynie spotkalem sie z wieloma nauczycielami z wielka pasja i ekspresją. Rozmawiają z uczniami fajnym językim bez przynudzania. Jest dużo zabawy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów