Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zajebal bym mu w morde za te lokcie
Prawidłowo, pochwalam
Takie metody nauczania przydałyby się smartfonowym gówniakom z krajów pierwszego i drugiego świata.
Tak pierdolisz dopóki to nie twój bachor xD
Totalny zjeb! Ten pseudo nauczyciel to zwyrodnialec z kompleksami! Nie nadający się do wychowania nieokiełznanych gówniaków! : |
Totalnie to ty jesteś zjebem. Takie wychowanie spowoduje, że nabierze ogłady i inaczej spojrzy na świat. Przestanie wierzyć że jest nietykalny, zacznie kochać swoich bliskich i wyzbyje się egoizmu. Nie będzie w przyszłości pedałem, czy też stworzeniem które na razie nie wie kim jest. Nie będzie fanatykiem jakiegoś zjebanego LGBT, ponieważ w młodości dostał w dupę i wie jakie jest jego miejsce na ziemi. Tak od wieków wychowywało się dzieci i ludzkość się rozwijała. Natomiast teraz w Europie się cofa.
Totalnie to ty jesteś zjebem. Takie wychowanie spowoduje, że nabierze ogłady i inaczej spojrzy na świat. Przestanie wierzyć że jest nietykalny, zacznie kochać swoich bliskich i wyzbyje się egoizmu. Nie będzie w przyszłości pedałem, czy też stworzeniem które na razie nie wie kim jest. Nie będzie fanatykiem jakiegoś zjebanego LGBT, ponieważ w młodości dostał w dupę i wie jakie jest jego miejsce na ziemi. Tak od wieków wychowywało się dzieci i ludzkość się rozwijała. Natomiast teraz w Europie się cofa.
Zapraszam do mnie, powychowuję cię tak że mucha nie siadzie. Deski mam, kije mam, stalowe pręty, zapas gwoździ do poklęczenia, do wyboru do koloru. Ponakurviam cię tak, że zostaniesz świętym i noblistą.
Zapraszam do mnie, powychowuję cię tak że mucha nie siadzie. Deski mam, kije mam, stalowe pręty, zapas gwoździ do poklęczenia, do wyboru do koloru. Ponakurviam cię tak, że zostaniesz świętym i noblistą.
Tego nobla za co mu dasz? Kije, pręty, łańcuchy, kraty, kolorowe wybory... pan nie bądź taki sado-maso, bo trochę kryptopedalstwem to zaproszenie zalatuje.
Jeszcze tylko hasło bezpieczeństwa między sobą ustalcie zanim się kotłować zaczniecie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów