📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
w pierwszej chwili pomyślałem że to jakiś nagi pedofil bije dzieci w klasie ale jednak nie, zwykły sadysta a nie zwyrol
Prawidłowo, pochwalam
Takie metody nauczania przydałyby się smartfonowym gówniakom z krajów pierwszego i drugiego świata.
Takie metody nauczania przydałyby się smartfonowym gówniakom z krajów pierwszego i drugiego świata.
Słusznie robi. Matka wychować nie umie to chociaż w szkole ma dyscyplinę gówniarz
Praktyki deskoterapi - zaliczone
Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nie dostał drewnianą linijką po łapach w szkole.
Tak patrze na to nowe, bezstresowo wychowane pokolenie narcyzikow, vaperow, gamerow i faperow, lansujacych frycki na kalafiora i spodnico-spodnie (post rurkowicze) .... bucow dracych cipki pod blokiem i nienauczonych prostych odruchow jak dzien dobry, dziekuje czy przepraszam... to chcialbym zeby takie metody wychwawcze powrocily.
Oczywiście gdyby chłopiec był nagi to filmik byłby zakazany przez świętą inkwizycje
PsikutaBezS napisał/a:
Oczywiście gdyby chłopiec był nagi to filmik byłby zakazany przez świętą inkwizycje
Właśnie nie. Inkwizycja i kościół
By ten film rozpowszechniali wśród swoich.
Dyscyplina przede wszystkim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów