📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Za każdym razem kiedy widzę takie coś to nóż mi się w kieszeni otwiera" -żeby dobić suke?
Nie rozumiem dlaczego tak rzadko są wyciągane jakieś poważniejsze konsekwencje z takich akcji. Dzieciak atakuje nauczycielkę i nic mu nie zrobią. Dzieciak rzuca krzesłami po klasie to co najwyżej jakieś tygodniowe zawieszenie w prawach ucznia i każdy ma w dupie kary. A wypierdolić na zbity pysk ze szkoły i niech dojeżdża 20km do innej to mu rodzice pasem szkolne wygłupy wyperswadują. Nienadające się jednostki trzeba izolować od normalnych.
Tutaj zmiana szkoły nic nie da... Trzeba najzwyczajniej w świecie zaraz po ryku tak długo lać żeby na OIOM-ie zastanawiali się czy weterynarz nie jest potrzebny do uśpienia tego scierwa
"Za każdym razem kiedy widzę takie coś to nóż mi się w kieszeni otwiera" -i co jaja Ci ujebało.
Kiedyś linijka i wskaźnik były gwarantem posłuchu, dziś krzywo spojrzeć nie można bo biedactwo będzie się w nocy moczyć.
ProVVe napisał/a:
Tutaj zmiana szkoły nic nie da... Trzeba najzwyczajniej w świecie zaraz po ryku tak długo lać żeby na OIOM-ie zastanawiali się czy weterynarz nie jest potrzebny do uśpienia tego scierwa
Ej no, bez przesady... Tylko dlatego, że lekko popchnęła ucznia?
NIech już Jezus przychodzi drugi raz, żeby skończyć z tym gównem na ziemi
I dobrze tak kurwie larwa i nie rób jebany nauczyciele to najbardziej chujowa gropa zawodowa
@Up
Są gorsze kurwy lecące na łatwe pieniądze.
Kontroler biletów,
kontroler z urzędu,
Policjant.
Są gorsze kurwy lecące na łatwe pieniądze.
Kontroler biletów,
kontroler z urzędu,
Policjant.
joker28029 napisał/a:
I dobrze tak kurwie larwa i nie rób jebany nauczyciele to najbardziej chujowa gropa zawodowa
Chyba ktoś miał (ma?)problemy z nauką.
Wzięła go popchnęła to wziął i ją odepchnął, nieszczególnie mocno, a że babsko nie umie utrzymać równowagi to się wywaliło. Wam już chyba się czapa przegrzała, że tak ostro reagujecie na taki film.
Jakieś 17 lat temu, jeszcze na początku liceum kolega pod nieobecność nauczyciela zaczął przewracać ławki klasowe. Jak nauczyciel wszedł to ten kolega stał tyłem do drzwi i nie widział go. Nauczyciel jak ogarnął wzrokiem ten burdel, to nie wahał się długo, wziął jedną z ławek i przyjebał przez plecy temu koledze, który leżał na glebie jeszcze z 10 minut. Już do końca liceum nie odjebał żadnego numeru. I tak powinno się traktować nieogarniętych "uczniów".
MgrMajster taaa kolega....
mateuszsadoltzr napisał/a:
MgrMajster taaa kolega....
Masz mnie, to Twój głupowaty ojciec był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów