📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko go spotkac i mu dojebac frajer jak widze jego filmiki to mi sie zygac chce jak mozna byc takim skurwy_synem
zal!!!!!
takiemu frajerowi piwa stawlac poraszka!!!!
zal!!!!!
takiemu frajerowi piwa stawlac poraszka!!!!
Większość komentujących, sądząc po poziomie wypowiedzi, nie różni się za bardzo od gościa z filmu. Hipokryci.
Za te obrazajace slowa przekopalbym skurwysyna.
nie wiem za co ten film dostał 48 bro.... jeżeli kogoś bawi to, że koleś używa co drugie słowo "kurwa" i do tego przeplata je innymi przekleństwami to tylko gratuluję poziomu.
Potem dziwić się, że jak polak wyjedzie za granicę, choćby nawet na wakacje i ktoś pyta "Where are you come from?" to od razu po usłyszeniu "Poland" pierwsze co mu przychodzi na myśli to "aaaa Kurwa Kurwa!?"
Potem dziwić się, że jak polak wyjedzie za granicę, choćby nawet na wakacje i ktoś pyta "Where are you come from?" to od razu po usłyszeniu "Poland" pierwsze co mu przychodzi na myśli to "aaaa Kurwa Kurwa!?"
Ale z was są totalni IDIOCI hahaha, śmieszna prowokacja, a połowa z was się zapluła z nienawiści
ale wy sie potraficie latwo obrazic, ja pierdole, koles wrzuca na polakow i odrazu jakies wonty. A przeciez mowi prawde, polskie smiecie. Dla mnie koles dobry, uzywa oryginalnego slownictwa, filmik fajny => piwo.
ps. sam jestem polakiem i nienawidze tego kraju
ps. sam jestem polakiem i nienawidze tego kraju
Sam jestem kórwą jebaną żydzie.
Swojego kraju nie masz to w Polsce siedzisz.
Nie daje Piwa
Admin powinien wywalić ten FILMIK Jeśli choć troche sie czuje Polakiem.
Swojego kraju nie masz to w Polsce siedzisz.
Nie daje Piwa
Admin powinien wywalić ten FILMIK Jeśli choć troche sie czuje Polakiem.
Olaboga. Teraz będą patriotyczne przewalanki, bo jakiś fagas sobie filmik skręcił. Ci, którzy się niezdrowo podniecają - wyjmijcie mózg z dupy czasem, wsadźcie do łba i użyjcie. Czasem.
Patrioci. Zabawa dobra dla harcerzy. Z patriotyzmu stary, rodziny nie wyżywisz.
Patrioci. Zabawa dobra dla harcerzy. Z patriotyzmu stary, rodziny nie wyżywisz.
matko, zalosne, gosc ma nawet wade wymowy...
Kiedy tu przychodzilem(na te forum) uwazalem, ze poziomem odbiegacie troche od oneta i wp, teraz juz wiem, ze polactwo jest wszedzie i jest durne jak sam skurwysyn. I szczerze Wam powiem ze nie dziwie sie temu chlopowi, ze na Was pluje, bo na Was(polactwo, nie mylic z polakami) mozna tylko pluc bando 'cwiercmozgowcow'.
Tu filmik tego typa, którym mnie autentycznie rozpierdolił. xD
Nie chciało mi się zakładać nowego tematu, więc zapodałem to pod już istniejący.
Indżoj:
No i Phokuhatoh.
Nie chciało mi się zakładać nowego tematu, więc zapodałem to pod już istniejący.
Indżoj:
No i Phokuhatoh.
ale zjebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów