18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
tinaijuz 2010-02-13, 15:51 3
Biedny... Nawet na czystą kartę go nie stać Na kopercie pisze, biedaczyna...
Zgłoś
d................a 2010-02-13, 15:51 2
smiec sie skompromitowal bogacz pisze rozwalony dlugopisem za50 groszy na starej kopercie...
Zgłoś
sensi 2010-02-13, 15:56 13
daję piwo za " polskie śmiecie jebane"
rozwaliło mnie to

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
lukasvx 2010-02-13, 16:27 2
pomimo tego ze załapałem o co w tych całkach chodzi to i tak dalej mysle ze to cwel;]

logopeda by sie przydał;/
Zgłoś
grim_wj 2010-02-13, 16:55 29
Who let the jews out?
Zgłoś
Hans Olo 2010-02-13, 17:27 1
Testo, nasz mistrzu, to teraz całka po kuli. Albo może coś łatwiejszego, różniczka np. ale z jakiejś funkcji nieróżniczkowalnej... sa sa sa sa sa.
Zgłoś
Tester 2010-02-13, 17:27 6
raz dwa trzy, do gazu
Zgłoś
Magik2501 2010-02-13, 17:33 1
Heh chłopak taki "światowy", a mieszka sobie w tych Stanach na garnuszku u mamusi
LOGOPEDA kuhwa żydowski śmieciu , LOGOPEDA!

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
r................t 2010-02-13, 17:49
słabe światło, wręcz z dupy i jakość tez z dupy .. ten żydowski testo niech kupi lepszą kamerkę... żydowski śmieć ;>
Zgłoś
W 2010-02-13, 17:50 4
wyłapywanie sensu wypowiedzi spośród natłoku przekleństw, niewyraźnej mowy i pociągania nosem jest tak męczące, że nie jestem w stanie przebrnąć przez tego typu filmiki.
Zgłoś
b................9 2010-02-13, 17:51 2
extra! swietny matematyk! w stanach na pewno mu się przyda, przede wszystkim podczas kupowania kondomów dla chłopaka i cwiczenia spółgłoski eR

a teraz powiedz : RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRy
Zgłoś
oceniajcie 2010-02-13, 17:59
pewnie rozgoryczony polski emerytowany profesor, tyle lat uczył całek a sam zrozumiał je dopiero na emeryturze i kozaczy

cyrkownia.pl - pojechane fotki z nk
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
Zgłoś
WlodaRR 2010-02-13, 18:28
skhuwhysyny
Zgłoś
G4ngst3r 2010-02-13, 19:07 2
grim_wj napisał/a:

Who let the jews out?

ja popre kolege...
Who ? Who ? who ?!?!?!?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów