📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Biedny... Nawet na czystą kartę go nie stać Na kopercie pisze, biedaczyna...
smiec sie skompromitowal bogacz pisze rozwalony dlugopisem za50 groszy na starej kopercie...
daję piwo za " polskie śmiecie jebane"
rozwaliło mnie to
rozwaliło mnie to
logopeda by sie przydał;/
Testo, nasz mistrzu, to teraz całka po kuli. Albo może coś łatwiejszego, różniczka np. ale z jakiejś funkcji nieróżniczkowalnej... sa sa sa sa sa.
Heh chłopak taki "światowy", a mieszka sobie w tych Stanach na garnuszku u mamusi
LOGOPEDA kuhwa żydowski śmieciu , LOGOPEDA!
LOGOPEDA kuhwa żydowski śmieciu , LOGOPEDA!
extra! swietny matematyk! w stanach na pewno mu się przyda, przede wszystkim podczas kupowania kondomów dla chłopaka i cwiczenia spółgłoski eR
a teraz powiedz : RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRy
a teraz powiedz : RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRy
pewnie rozgoryczony polski emerytowany profesor, tyle lat uczył całek a sam zrozumiał je dopiero na emeryturze i kozaczy
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów