Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1. Wyłączyć mu zapłon.
2. Wyrzucić mu bieg bez sprzęgła - też by się udało i wiele by auto nie ucierpiało
3. Zaciągnąć ręczny KURWA i nie wjechałby w to drzewo.
Ale chuj lepiej plaża leżak okularki i patrz se jak ojca TOYOTA w drzewo jedzie...wpierdol należny!
wlasnie dlatego troche mi to smierdzi fejkiem. Ale moze to ja jestem przewrazliwiony.
Instruktor po chuju. Tyle możliwości i żadnej nie wykorzystał.
1. Wyłączyć mu zapłon.
2. Wyrzucić mu bieg bez sprzęgła - też by się udało i wiele by auto nie ucierpiało
Ale chuj lepiej plaża leżak okularki i patrz se jak ojca TOYOTA w drzewo jedzie...wpierdol należny!
Może ma chujowy ręczny?
Instruktor po chuju. Tyle możliwości i żadnej nie wykorzystał.
1. Wyłączyć mu zapłon.
1. siłą pędu i tak by jebnął
2. - || -
3. po co, skoro w nic nie jebnął. nie cieszył by tego krzywego ryja do kamery, a kamerzysta od razu by wyskoczył nagrywać uszkodzenia.
3. po co, skoro w nic nie jebnął. nie cieszył by tego krzywego ryja do kamery, a kamerzysta od razu by wyskoczył nagrywać uszkodzenia.
Dokładnie.
Rafal1757, miałeś albo jeździłeś kiedyś mercedesem?
to jest akurat toyota, a drązek ręcznego jest w centralnej części między siedzeniami, nie jak w mercu koło kierownicy
Jeb na YouTuba.
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów