📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No tak...las to idealne miejsce do nauki jeżdżenia.... imbecyl.
Mógł go odrazu koperte na parkingu robić a nie po lesie się ruchać.
Ja też się uczyłem jeździć w lesie. Z rowu wypchaliśmy, tłumik udało się przyspawać, żadnej rysy na karoserii. Corsa jak nowa.
Ja nie wiem czy on wie, ale w jego wieku można już zapisać się na kursy i nie trzeba niszczyć samochodu w lesie.
Takiej ściemy już dawno nie widziałem:D jak to po waszemu Fejk na 100 %
Fejk nie fejk - pastą TEMPO zejdzie
@Niebieski
W mercedesie masz po prostu 4 pedał i wajchę po lewej.
I tak do mietka już nie wsiądę bo tylko taksówkarze i cyganie tym jeżdżą (albo będą jeździć za 20 lat jak to S klasa 2011)
@Niebieski
W mercedesie masz po prostu 4 pedał i wajchę po lewej.
I tak do mietka już nie wsiądę bo tylko taksówkarze i cyganie tym jeżdżą (albo będą jeździć za 20 lat jak to S klasa 2011)
No ludzie jakie to stare jest OMG
też się uczyłem w lesie jezdzić
Ale ty jestes czub! dobra to juz sobie pojezdziles nie odwoze cie!! no brak mi slow...
Model tej Toyoty to Starlet, auto charakteryzuję się jak na tą klasę dużą dynamiką (miedzy innymi przez lekka masę własną). Dziwię się że taki tuman zdołał ruszyć nią z miejsca za pierwszym razem ponieważ auto ma bardzo czułe sprzęgło. A pastą tempo to nie wiem czy będzie to dobry pomysł, rysy zapewne powstały dość duże, więc aby zeszły trzeba będzie rozłożyć ja mechanicznie, co znowu da taki efekt że cześć po polerce auta będzie się o wiele bardziej wyróżniać niż reszta samochodu.
o rany aleee straaaty ludzie giną, śmierć i pożoga... pewnie lekko zarysował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów