Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najprawdopodobniej to Karabin Barrett M82 albo Karabin M107Można wiedzieć co za giwera tak masakruje?
I porywali niewinnych na przykład, niemieckich geologów dla okupu, po czym ich mordowali jak niewinnych cywili w Berlinie w zorganizowanych zamachach bombowych... JEBNIJ się pan w łeb! Najpierw pomyśl, potem pisz.
z ludźmi takimi jak ty, którzy żyją TVNem nawet nie ma co dyskutować;
pewnie dalej wierzysz w bin ladena i terrorystów co to atak na wtc przeprowadzili;
wróć do elementarza i daj dorosłym spokój
pewnie dalej wierzysz w bin ladena i terrorystów co to atak na wtc przeprowadzili;
na poprzedniej stronie fajnie to określił bloodwar w komentarzu, także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ...
co do samego filmu - było już dawno gdzieś pokazane, że jest to strzelanie do kóz, kojotów czy tam innych stworzeń.
I porywali niewinnych na przykład, niemieckich geologów dla okupu, po czym ich mordowali jak niewinnych cywili w Berlinie w zorganizowanych zamachach bombowych... JEBNIJ się pan w łeb! Najpierw pomyśl, potem pisz.
Co do filmiku - jacy talibowie? Ja tu widzę kilka pixeli...
Przed rokiem 1980 w Afganistanie produkowano 0% światowego opium. Po tym jak wspierani przez USA/CIA mudżahedini zwyciężyli wojnę Sowiecko-Afganistańską w 1986r. produkowali 40% światowego zbytu heroiny. W roku 1988, produkowali 80% całej podaży rynkowej. Ale wtedy stało się coś nie oczekiwanego. Talibowie rośli w siłę i w roku 2000 zniszczyli większość pól opium. Produkcja spadła z ponad 3000 ton do zaledwie 185 ton redukując produkcje o 94%. 9 września 2001 pełne plany inwazji na Afganistan znalazły się na biurku prezydenta Busha. Dwa dni później (11 września) mieli swój pretekst. Dziś opium produkowane w Afganistanie kontrolowanym przez USA obecnie zapewnia ponad 90% światowej heroiny i prawie co rok bije nowe rekordy produkcji. Prawdziwi terroryści naszego świata nie krzyczą "Allah Akbar". Prawdziwi terroryści noszą garnitury warte 5000$ i pracują na najwyższych pozycjach finansowych, rządowych i biznesowych.
"dorosłym" biedaku... tak, tak, WTC to pewnie żydzi zaatakowali i ruscy sztuczną mgłę nad smoleńskiem zorganizowali ... Porównywać polskich Powstańców wojennych do Talibów to głupota najwyższego levelu... 15 nie 25 lat jak na moje oko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów