📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kiedys powstańcy np. warszawscy byli uznawani w europie za terrorystów i taka propaganda była siana, a oni przecież byli bohaterami polskimi; to daje do myślenia?
@UP
Tak samo ludzie robią wielkie oczy że jak to? Dzieci w afryce z karabinami biegaja i zabijają?
A ile osób się wychwala i robi z nich bohaterów powstania bo z karabinami po Wawie latali?
Hipokryci!
Tak samo ludzie robią wielkie oczy że jak to? Dzieci w afryce z karabinami biegaja i zabijają?
A ile osób się wychwala i robi z nich bohaterów powstania bo z karabinami po Wawie latali?
Hipokryci!
I co z tego że wiesz o tym że to propaganda jak nic nie możesz i nic nie zrobisz w tej sprawie także radzę przestać myśleć o tym jacy to oni są biedni i zacząć cieszyć się widokiem latających ciał.
Eeeeee z tego co mi wiadomo... to kilka lat temu jeszcze ten filmik byl na jewtube.... i to nie taliby tylko kojoty w dupe kulki dostawaly
z tego co czytałem to talibowie obalili króla Afganistanu i przejęli władzę a później były wojny z Rosją i jułesej.
A po co daleko szukać - popatrzcie sobie jak traktuje się ukraińskich powstańców (Bandera etc) w Polsce a jak na Ukrainie - tam są bohaterami walki "o wolność naszą i waszą", u nas to najgorsze potwory, które wiązały niemowlęta drutem kolczastym do drzew a ludzi cięli piłami na żywca tylko po to, żeby zemścić się na "polskim okupancie" który po I wojnie zajął ICH ziemie. I vice versa - taką samą opinię na Ukrainie mają polscy "bohaterowie z AK" którzy walczyli z "bojówkarzami którzy chcą odbić NASZĄ, POLSKĄ z dziada pradziada ziemię". Kto wie, co o obu tych stronach sporu będzie mówiła propaganda za x lat - może UE w ogóle wyda dekret, że to Polska zaatakowała niemiecką stację w Gliwicach ( o pardon, Gleiwitz), potem nasi "leśni bandyci" bezdusznie mordowali biednych żołnierzy Wehrmachtu którzy przybyli do Polski na "misję pokojową" a cała wojna zakonczyła się zbójeckim zatopieniem transportowca MS Wilhelm Gustloff, które to wydarzenie (+ zbójeckie zbombardowanie Drezna) było jednocześnie najkrwawszym momentem II WŚ i największym jego ludobójstwem. Kto wie, wszak to propaganda pisze historię a nie ludzie
Można wiedzieć co za giwera tak masakruje?
Jestem maly Talibanek,
mam granatow caly dzbanek,
nuklearna walizeczke i waglika proboweczke.
1, 2, 3, dzis Allacha spotkasz Ty!
mam granatow caly dzbanek,
nuklearna walizeczke i waglika proboweczke.
1, 2, 3, dzis Allacha spotkasz Ty!
piksele policzone
pakicito napisał/a:
kiedys powstańcy np. warszawscy byli uznawani w europie za terrorystów i taka propaganda była siana, a oni przecież byli bohaterami polskimi; to daje do myślenia?
I porywali niewinnych na przykład, niemieckich geologów dla okupu, po czym ich mordowali jak niewinnych cywili w Berlinie w zorganizowanych zamachach bombowych... JEBNIJ się pan w łeb! Najpierw pomyśl, potem pisz.
Co do filmiku - jacy talibowie? Ja tu widzę kilka pixeli...
to nie sa talibowie to sa kroliki muuuahaha
filmik jest dosyc stary na yt jest to jako test chyba sily berety czy jakos tak
filmik jest dosyc stary na yt jest to jako test chyba sily berety czy jakos tak
Czym oni nap.erdalaja w nich??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów