18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pakicito 2012-04-18, 22:35 7
kiedys powstańcy np. warszawscy byli uznawani w europie za terrorystów i taka propaganda była siana, a oni przecież byli bohaterami polskimi; to daje do myślenia?
Zgłoś
X................8 2012-04-18, 22:47
@UP
Tak samo ludzie robią wielkie oczy że jak to? Dzieci w afryce z karabinami biegaja i zabijają?
A ile osób się wychwala i robi z nich bohaterów powstania bo z karabinami po Wawie latali?
Hipokryci!
Zgłoś
mrokussw 2012-04-18, 23:52 6
I co z tego że wiesz o tym że to propaganda jak nic nie możesz i nic nie zrobisz w tej sprawie także radzę przestać myśleć o tym jacy to oni są biedni i zacząć cieszyć się widokiem latających ciał.
Zgłoś
diamonddog 2012-04-19, 0:16 2
Eeeeee z tego co mi wiadomo... to kilka lat temu jeszcze ten filmik byl na jewtube.... i to nie taliby tylko kojoty w dupe kulki dostawaly
Zgłoś
kamaz 2012-04-19, 4:21
z tego co czytałem to talibowie obalili króla Afganistanu i przejęli władzę a później były wojny z Rosją i jułesej.
Zgłoś
bloodwar 2012-04-19, 7:10 2
A po co daleko szukać - popatrzcie sobie jak traktuje się ukraińskich powstańców (Bandera etc) w Polsce a jak na Ukrainie - tam są bohaterami walki "o wolność naszą i waszą", u nas to najgorsze potwory, które wiązały niemowlęta drutem kolczastym do drzew a ludzi cięli piłami na żywca tylko po to, żeby zemścić się na "polskim okupancie" który po I wojnie zajął ICH ziemie. I vice versa - taką samą opinię na Ukrainie mają polscy "bohaterowie z AK" którzy walczyli z "bojówkarzami którzy chcą odbić NASZĄ, POLSKĄ z dziada pradziada ziemię". Kto wie, co o obu tych stronach sporu będzie mówiła propaganda za x lat - może UE w ogóle wyda dekret, że to Polska zaatakowała niemiecką stację w Gliwicach ( o pardon, Gleiwitz), potem nasi "leśni bandyci" bezdusznie mordowali biednych żołnierzy Wehrmachtu którzy przybyli do Polski na "misję pokojową" a cała wojna zakonczyła się zbójeckim zatopieniem transportowca MS Wilhelm Gustloff, które to wydarzenie (+ zbójeckie zbombardowanie Drezna) było jednocześnie najkrwawszym momentem II WŚ i największym jego ludobójstwem. Kto wie, wszak to propaganda pisze historię a nie ludzie
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-04-19, 9:52
Można wiedzieć co za giwera tak masakruje?
Zgłoś
r................a 2012-04-19, 9:52 1
Jestem maly Talibanek,
mam granatow caly dzbanek,
nuklearna walizeczke i waglika proboweczke.
1, 2, 3, dzis Allacha spotkasz Ty!
Zgłoś
SzczeroscToNieChamstwo 2012-04-19, 10:21
piksele policzone
Zgłoś
mcmt 2012-04-19, 10:27 5
pakicito napisał/a:

kiedys powstańcy np. warszawscy byli uznawani w europie za terrorystów i taka propaganda była siana, a oni przecież byli bohaterami polskimi; to daje do myślenia?

I porywali niewinnych na przykład, niemieckich geologów dla okupu, po czym ich mordowali jak niewinnych cywili w Berlinie w zorganizowanych zamachach bombowych... JEBNIJ się pan w łeb! Najpierw pomyśl, potem pisz.

Co do filmiku - jacy talibowie? Ja tu widzę kilka pixeli...
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-19, 11:39
Prawdę mówiąc to chuja widać :/
Zgłoś
m................8 2012-04-19, 11:39
to nie sa talibowie to sa kroliki muuuahaha
filmik jest dosyc stary na yt jest to jako test chyba sily berety czy jakos tak
Zgłoś
S................e 2012-04-19, 12:06
Czym oni nap.erdalaja w nich??
Zgłoś
greif 2012-04-19, 12:37
Ale go przycelowali! Wyższa matematyka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem